/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1
    ve yine uzun günler ardından tekrar denemiştim. yine aynı belirtiler fln derken sallanmalar başladı titriyordum .bu sefer çıkıyorum diye telkin ettim kendimi. ve yavaş yavaş üstümden yükler kalkmaya başladı. vucudumun hepsi uyuştu parmağımı kıpırtamyacak seviyeye geldim (derken kıpırdatırdımda öyle hissediyodum). birden o çıkan yüklerin tamamı çıkıyor gibi hissettim. çok hafiflemiştim. hiç bir organımı hissetmiyordum. gözlerim kapalıydı. ve artık altımdaki yatağıda hissetmiyordum. yükselmeye başladım. bunu gerçekten hissediyordum.

    kalbim deli gibi çarpıyordu. nefes alışverişim hızlandı. korktum ama devam ettim. değişik sesler gelmeye başladı. aslında bu evreye defalarca gelmiş tam bu aralarda bırakmıştım bu sefer kararlıydım. ve birden yükselme durdu. ve bembeayaz bir ışık vurdu gözüme sonra...

    ... birden nevrim dönmeye başladı 360 derece öyle garip bişe olduku birden bişey düşünemez oldum. gözümün önünde girdap gibi bişe vardı.

    birden astralde olduğu anladım ve gözlerim açtım ve kendimi yukardan gördüm. tavanda asılı gibi ibrşeydim. kendimi yatakta öyle görünce korktum. öldüm zannettim. sonra bunun yersiz olduğunu düşündüm. karşımda televizyon açıktı. televizyonun ışığı onkat daha parlakmış gibi geldi. bakamadım çok parlaktı. yerimden kıbıldamak istedim. ama nasıl olduğunu bilmiyordum. birden tekrar çıktığım gibi kendiliğimden geri çekildim ve uyandım.

    sarılrak uyandım. kalktığımda kalbim yerinden fırlayacaaktı deli gibi çarpıyordu. at gibi nefes alıyrodum. terlemiştim. 2-3 dk sonra şiddetli baş ağrısı başadı
    ···
   tümünü göster