/i/Acil

  1. 1.
    +1 -1
    evet beyler günaydınlar.

    ben yetkili bir şahıs olsam devlet makamlarının herhangi birinde şu işleri fiiliyata dökmek için uğraşırdım:

    öncelikle son yaşanan hain terör saldırılarında gerek amerikan gerek alman konsolosluklarının vatandaşlarını uyarım ülkemizle dalga geçtikleri aşikar.

    bu noktada yapılabilecek eylem hem türkiye'nin siyasi, askeri ve istihbari yönden çöküşüne dur diyecek hem de itibarımızı göklere çıkaracaktır. ne demiş ulu önder atatürk istihbarat göklerdir. pardon la o öyle değildi neyse.

    şimdi şöyle beyler. bu dıbına koduğumun almanyasında 2.5 milyon türk var aq. yarın tüm konsolosluklar düzeyinde bi uyarı metni yayımlatırım. işte vatandaşlarımız bu hafta içerisinde münih, köln, frankfurt gibi türk vatandaşlarımızın yoğun olduğu bölgelerde terör saldırıları olabileceğine yönelik istihbarat alınmıştır. vatandaşlarımızın kalabalık yerlerden uzak olması gerekmektedir gibi falan filan.

    sonra aq sivil halkın olmadığı özellikle askeri ve siyasi yerlere yönelik saldırı yaptıracaksın. bunu nasıl yaptıracak bizim devletimiz diye düşünüyosak da zaten aq kapatalım devleti öyleyse. illaki o kadar türkün bulunduğu bir devlette ajanın şuyun buyun vardır dimi yani?

    ikincisi de rusya ya da amerika veyahutta israil olabilir. hatta ingiltere de olabilir. hatta ve hatta hepsi birden aynı gün eş zamanlı da yaptırılabilir ama zennetmiyorum o kadar yürek yememeliyiz. hepsini aynı gün yaptırırsak atom bombaları istanbuldan girer ankaradan çıkar herhalde.

    evet eylem planım böyle.

    umarım bb ya da cb okur da biraz yaratıcılıkları artar.

    hakan fidan beyefendi de okuyabilir.

    allaha emanet olun.
    ···
   tümünü göster