/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 326.
    +33 -2
    ama pek umursamadım. kafamda küçük hesaplar , kendimle yüzleşmeler peşindeydim. her gece kendimle bu şekilde yüzleşirim. tavsiye edebileceğim bir yöntemdir. sigara içmeyenler tavana bakıp arkada sevdiği müzikleri sıralayıp düşünebilir. neyse sigaram bittikten sonra telefona bakma kararı aldım ve telefonu elime aldım.

    mesaj canselden.

    -ne yaptın ?

    -iyi ya dinleniyordum sen ne yapıyorsun ?

    -iyi bende denizle karşılaşmışsın üniversite2de ? *

    -evet öyle oldu. ben şimdi uyuyorum yarın derste görüşürüz. iyi geceler.

    -iyi geceler.

    aslında normal bir kız bende bu şekilde ilgilense direk gibmek için zemini hazırlardım. yoksa halidaki düzeliyor mu?... ( hiç sanmam pekekent değiştirmez kendini amk * )

    müzik dinlerken uyuyakalmışım. kafa ya alarmda kurmadım. uyandığımda saat 15.00 amk. neyse dedim gibtir et bugünde böyle olsun. tabi mesajlarıma bakıyorum bir yandan. 4-5 tane mesaj gelmiş. açtım msjları. cansel atmış nerdesin diye, bir de ankarada bir kırığım vardı. arada bir gibişiyorduk. amk ya çok iyi gibtiğimden ya da farklı bir şeytan tüyü olduğundan gibtiğim herkes aşık oluyor. gerçi bu biraz duruşumla ilgilide olabilir.
    ···
    1. 1.
      +38 -1
      bizi de mi gibicen aq niye etkilemeye çalışıyon
      ···
    2. 2.
      +11 -6
      aq domaldım son 15 dkdir halidaki spremi bekliyorum oda arkadaşlarım hastanye zütürdü bakırköy devlet hastanesinde pgibolojik tedavi görmek üzere sevk edildim yoldan yazıyorum
      ···
   tümünü göster