/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +43 -13
    lise son sınıf öğrencisi bir panpanızım.2 Yıldır falan ara sıra girerim sözlüğe bi tak varı yokmu diye kontrol ederim. Beyler size hikayemden bahsedeyim.

    Ygs ye girdik işte olay burda başlıyo. Peder gelmedi girişte tek başıma gittim züt oğlanı çıkışa gelmiş azarlamak için. Hayır öyle tembel biri falanda değilim amk adam soruyo nasıl geçti diyo iyi baba diyom lan yok inanmıyo aq.Devamlı yanımda söyleniyo YGS de de sıçtı dıbına kodumun herifi diyo.

    Beyler adam anlamıyo amk anlamıyo lan iyi geçti diyom işte züt gerçektende iyi geçti amk.

    Birazda normal yaşantımdan bahsedeyim. Sabahları kalkarım saat 6:30 da anneme yemek yap diyom kendin yap diyo amk bende her sabah aç aç okula gidiyom neyse 5 lira falan veriyo pekekent iyiki onla karnımı doyuruyom.

    Amk geçenlerde arkadaşlar bişey öğretti daha önce hiç sosyal meda kullanmıyodum dediler aç olum işte sende bitane falan diyip kanıma girdiler bi ınstagram hesabı açtım 5-6 ay önce falan.

    herşey bu anasını gibtiğim ınstagram yuzunden oldu.

    anlatıyorum devam edicem fazla gözükmesin diye böyle tuttum

    edit:serkan sözlüğün dıbına kodu entry giremiyom asıl olay beyler ben iyice kafama koydum motor kullanmayı biliyom amk okadarda değil alıcam motoru bi ege gezisi falan yapıcam amk alıcam cebinndeki tüm parayı bu arada motor 600rr felaket bişey milli de olmuş olurum
    ···
   tümünü göster