/i/Bahis

  1. 1.
    +88 -6
    Yolla Terleyanbalık Bey diyen panpalarıma gönderirim. 50 kişi ile sınırlıdır. Herkese iyi akşamlar.

    Edit: 2 adet %100 maç beyler başlıkta gözükmemiş.
    Maçları alıp oynayan panpalarım yarın kazadıkları kuponlarla coştursun burayı.

    Edit2: 50 kişiye maçı dağıttım beyler. 50 şuku gelmedi ama olsun. 50 şukuya ulaşırsak bir 40 kişiye daha maç vereceğim. Maçlar yarın 3 gibi başlıyor herkese bol şans.

    Edit 3: Beyler söz verdiğim gibi 50 kişi+ 40 kişi için maçlar dağıtılmıştır. Geri kalan panpalarımın üzülmemesi için onlar içinde bir kupon hazırladım ve kuponun resmini buraya atıyorum. Üzülmeyeceğiniz bir miktar 5-10 lira basabilirsiniz.
    http://imgim.com/NAO3m5.png
    3 gün önceden vermiş olduğum kuponda buradadır. (bkz: )
    http://www.incisozluk.com...%C4%B1n-heyecan-iddaa-da/
    Herkese bol kazançlı günler.

    EDiT 4: Değerli panpalarım %100 güvenle sizlerle paylaştığım 2 maçımızda gelmiştir. Yaklaşık 100 kişiye mesaj olarak gönderdiğim maçlar şu şekildedir.
    Kod: 147- 17.00 Villarreal - Barcelona 3.5 üst oran:1.95
    Kod: 139- 15.30 southampton liverpool iy2 oran:3.00 (Oran 3.20 güncel)

    Kazanan arkadaşları tebrik eder bol kazançlı günler dilerim fakat aramızdan bazıları çıkıp yolladığımız mesajı entry olarak paylaşmış farklı yerlerde kendine aitmiş gibi göstererek dağıtmıştır. Ben burada hiç kimseden bir karşılık beklemedim beklememde. Şuku istediğim için primci bin, şerefsiz de diyen oldu. şuku istememin sebebi diğer arkadaşlarında görüp verdiğim maçlardan faydalanabilmeleriydi. Emeğimizin karşılığı küfür olmamalı. Ben sizlere elimde güvendiğim maçlar oldukça vermeye devam edeceğim. Özellikle öğrenci panpalarım sizleri seviyorum. Belki ben maddi olarak somut bir destek sağlayamıyorum ama iddaa aracılığıyla sizlere kazandırıp eğitim hayatınızı güzel bir şekilde geçirmenizi temenni ediyorum. Kazanan panpalar kuponları atarlarsa onların sevincine bende ortak olurum verdiğim emeğin karşılığıda bu olmuş olur. Herkese iyi akşamlar.
    ···
   tümünü göster