/i/Devlet

  1. 1.
    +2 -2
    son günlerde ülkemize yapılan saldırılara karşı sosyal medyamızın tutumunu inceledikten sonra oluşturduğum bir rehber niyetindeki bir çalışmadır. arkadaşlarımız bu rehberden yararlanarak nasıl "vatan haini" ve "şerefsiz" unvanını alabileciğini öğrenebilirler.

    1. adım: kesinlikle ve kesinlikle " 'bu ülkede yaşanmaz.' ,'mit uyuyor.' ,'o kadar insan öldü yayın yasağı da nedir?' , 'avrupada böyle değil' " cümlelerini ctrl+c (kopyala) 'de tutmanız gerekiyor. ve bir saldırıdan sonra gördüğünüz her sosyal medya platformunda bunları ctrl+v (yapıştır) yaparak paylaşmanız ve yorumlamanız gerekiyor.

    not: terör örgütüne kesinle sövmek, kınamak,lanetlemek ve nefret söylemi yapmamalısınız. hatta "onlar suçsuz" derseniz çok süper olur.

    2. adım: terör saldırısının böyle kanlı saldırılarından sonra çekilen videoları ölenlerin bedenlerini arayıp bulmanız gerek. sonra onları bir şekilde alıp "bakın lanet olsun böyle öldüler işte" diyeceksiniz. fakat bunu yaparken ince düşünün çünkü terörü desteklerken sanki biraz eleştiriyormuş gibi bir ağızla yazın ki belli etmeyin fazla.

    3. adım: ülke yöneticilerinin veya kolluk kuvvetlerinin amirlerinin resimlerini falan bulun. sonra paint ile "güvenlik açığı yok her şey kusursuz" , "her yer tamamen güvenli" , "mit görev başında endişe etmeyin" gibi resimler yapın ve yayınlayın.

    4. adım: bir tane terör sempatizanı bulun (kolay zaten). sonra bir tane terörü destekleyen medya organı bulun (o daha kolay). he şimdi o sempatizan ile bir röportaj yapın ve kesinlikle şunları demeli "batsın bu ülke" , "lanet olsun size" , "sizin yüzünüzden böyle oldu" . ama bakın önemli kuralı unutmayın kesinlikle teröre sövmek yok sakın!!

    5. adım: kendini patlatan teröristi böyle yavaş yavaş övün. ama bunu birden yapmayın. böyle birkaç gün geçsin. sonra diyin ki "kendini 19 yaşında öldürdü acaba ne derdi vardı?" veya "genç bir insanın kendini öldürmesi çok yazık" . bunu yaparken çok ince düşünmelisiniz.

    6. adım: muhalefet partilerinin böyle terör destekcilerini bulun. bu hdp olmasın başka bir parti olsun. onlar zaten terörü destekleyecektir onlara bir şey yapmanıza gerek yok. sadece onları referans göstererek sosyal medyada paylaşım yapın.

    7. adım: olmayan bir şeyi olmuş gibi yada olacak gibi gösterin. mesela "hükümet sivil öldürme kararı aldı" , "polis izinsiz ev bastı" , "ana okuluna polis baskını" veya "insan hakları askıya alındı" gibi.

    8. adım: böyle sizler gibi bazı unvanları olan asistanlar ve araştırma görevlileri olan "aydınlar" çıkacak. onlar birkaç yazılı açıklama yapacak. ne yazdığı önemli değil onlar terörü destekleyecektir. onları gözaltına alabilirler. siz onları koruyacaksınız. diyeceksiniz ki "özgürlükler kısıtlanıyor" , "ülkenin aydınları hapse atıldı" gibi şeyler paylaşarak onları koruyacaksınız.

    9. adım: yeni saldırı haberleri yayacaksınız. "bu gün dışarı çıkmayın patlama olabilir" , "şöyle bir söylenti var" gibi. bunları paylaşacaksınız.

    10. adım: bir terör saldırısı oldukdan sonra bu işlemleri hemen derhal tekrarlayacaksınız. saldırıdan 2 saniye sonra hemen bunları başlatmanız gerekiyor.

    tebrikler. başardınız.
    ···
   tümünü göster