/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +53
    ertesi gün artık biraz daha keyifliydim. en azından okula gidince konuşacağım iki tane insan vardı. pek umursamadan hazırlanıp çıktım evden. evde geçen o geceye gelicek olursakta gerçekten berbattı. hala ev bomboştu. tek bir yatakla bomboş evde duruyordum. yastığım bile yoktu. sadece biraz eski bir battaniyem vardı. neyse, okula gittim. yine cansel ve bengü takılıyor sigara kahve yapıyorlar. bende yanlarına gidecektim ama yanlarında bi kaç kişi daha olduğunu görünce uzaktan bi kafa selamıyla sınıfa gideyim dedim.

    giderken arkamdan cansel bağırdı halidakisperm gelsene buraya diye. aslında utanan bir insan değilimdir çok fazla. yani yaşadıklarımdan görüp geçirdiklerimden sonra ama biraz yol yapmaya karar verip utanmış gibi yaptım. kısacası ufak bir naz yapayım dedim. ama ısrarla çağırdılar. yanlarına gittim.

    yanlarında bir kız var ki gözlerimi alamadım ama pek bakmadım. yani belkide cansel kızdan daha güzel ama kızın o masmavi gözleri ona saplanıp kalmanıza yetiyor. bu arada kızlarla sohbet ederken hayallerimde yıkılmıştı. bengünün sevgilisi olduğunu öğrendim. amk ne ara geldin de sevgili yaptın. sevgilisi vardı ama kritiklerimde yanılmamıştım. libido kokusunu iyi alırım.
    ···
    1. 1.
      +16
      efsane olacak bir entryi ilk şukulayan kişi olma onuru çok farklı bişey yahu...
      ···
   tümünü göster