/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +8
    http://link.tl/AeOM

    7 yıl önce ben lise 2de arkadaş grubuyla tuvalete girdik 5 kişi onlar elini yıkadı bende işemek için girdim tuvalete işerken bi osuruk sesi duydum içimden biri sıcıyor diye geçirirken benimde kakam oldugunu ve neredeyse dışarı çıkacanı fark etmemle çömelmem bir oldu. sonra işerken şıçtım işte arklar çık lan falan dediler ben siz gidin a.q çok çişim var dedim. utandım sıçtığım söyleyemedim. bunlarda muallaklik olsun diye hademenin tuvaleti yıkadığı su borusunu alıp ben sıcarken tuveletin üstünden beni ıslattılar sonra öğretmenler zili çaldı bunlar kaçtı sınıfa.
    benim bir huyum vardır sıçtım mıda en az 1 saat tuvalette beklerim o yüzden okulda sıçmam neyse ders bitti bunlar dersten çıktı bende sonra zütümü siliyim bari dedim baktım kağıt yok o zaman elime siliyim dedim ben gitar çaldığım için tırnaklar karı tırnağındanda öte. neyse elimle silerken orta parmağımla yanlşıkla zütümü kanattım ve çok sesli olmasada ahhh diye bağırdım benim muallak arklar o sırada tuvaletteymiş. bunlar başladı zütünü gibtiriyor diye sonra diğer sınıflardanda çocuklar geldi ama nasıl bağırıyolar bende ağlıcam nerdeyse sonra biri dedi aç kapıyı bizde gibcez diye. sonra orta parmağıma bi baktım kanla karışık tırnağın arasına tak girmiş gülsem mi ağlasam mı bilemedim hemen zütümü silmeden ayağa kaltım donumu falan topladım çıktım tuvaletten gibtirin gidin ishal olmuşum diye bağırdım bunlar gülmekten yerlere yatıyordu ki aklıma sıçtığım takları temizlemediğim geldi arkama döndüğümde sıçtığım tuvalette takumu merak eden 2 pic gördüm bunlar oha o kadar büyük taklar nerenden çıkıyor diye gülmeye başladılar biri o benim gibim o taklar kadar benimkini çok rahat alırsın diye sırıttı ben hemen elimi yıkadım o sırada tuvaletin kokusunuda gibtiğimi farkettim sınıfa gittim kızlar bana alaycı bakışlarla bakıyordu bende utandım sonra.
    çocuklar gelip benle dalga geçtiler ben 2 küfür ettim bunlara sonra hoca geldi bu 4.dersti ve 3. derse de bu hoca giriyordu hoca beni görünce 3. ders nerdeydin dedi herkes susup bana bakıyordu bende şok olmuştum bi şey diyemedim muallaknin teki sıçıyormuş hocam dedi bütün sınıf güldü bende ölmek istedim o an sonra hoca git müdür yardımcısına söyle bu durumu dedi. dersten çıktım ve okulumu değiştirmeyi planlıyordum. tuvaletin önünden geçerken hademe çıkıp serkan sen mi sıçtın ne biçim insansın hem kokutmuşun hemde takta kalmış orda insan sifona basar diye bağırdı bense bi şey demedim keşke sıçmasaydım diyordum. müdür yardımcısı herkesle dalga geçmesini sever beni görünce noldu lan dedi bende hocam 3. derse giremedim elim incildi dedim oda yalan konuşma olum ishal olmuşun deyip güldü sonra dur velini arıyım dedi.o sırada evede hiç sevmediğim halamlar vardı telefonu o açtı ve müdür yardımcısı durumu ciddi ciddi anlatırken birden ishal olmuş 1 saate zor çıkmış dedi ve halamla karşılıklı gülmeye başladılar ölmem lazım diye düşündüm. sonra müdür bi daha olmasın dedi.
    sınıfa döndüm yerime oturdum 10 dakka sonra herkesin burnuyla havayı koklayamaya başladığını ve bir şeyden rahatsız olduklarını anladım evet zütümü silmemiştim tak kokusu bütün sınıfa ayılmıştı. ders ingilizce hocamızındı ve onun astımı vardı her kokuya bayılıyordu parfüm olsun ıslak mendil birden hocanın başı döndü ve sandalyeye oturdu sonra düşmeye kalktı benim arklar onu zar zor tuttular ben en arkada oturmama rahmen o bile kokuyu alıyorsa dedim bide 2 pencerede açıktı hoca bayılınca sınıftaki bir kaç çocuk kalkıpdiğer sınıflara koştu ve aysun hoca bayıldı dedi en az 4 sınıf koridora çıktı bi gürültü patırdı sınıfa hocalar öğrenciler koştuğunu gördüm bu kadar olamaz diyordum kendime bir züt ve zütten çıkmış bir tak bunları yapamaz bir insanın hayatını değiştiremez. birden yine herzamanki gibi aptal kafam bir şeyi farketti bütün yanımdaki sağımdaki solumdaki 2 sıra ötedeki herkes sınıfın öteki tarafına gitmiş sanırım koku bu kadar kötüydü bende en azından kokuya alıştım diyordum kendime arkadaşım geldi yanıma ve bu koku senden geliyor dimi dedi bende sustum olum ne iğrençsin dedi herkes kötü kötü bana bakıyordu ve herkesin gözü önünde ağladım.
    sonra zil çaldı bende öğle arası ev uzak diye otobüse bindim otobüs çok kalabaklıtı bir abi ucebe dermişcesine bana baktı bende ona baktım neler olduğunu ona anlatmak isterdim diye geçti içimden birden gözüyle gibimi işaret etti baktım fermuar açıkmış kapadım sonra sırıttım olmadı gülmeye başladım yanımdaki çoğu kişi bana baktı tutamadım kendimi sonra hemen düğmeye bastım ve otobüsten inci eve kadar yürüdüm taklu donumla kapıya geldim zile bastım en az 5 dk. bekledim kimse yoktu sonra anahtarımı aradım ana avrad küfür ettim oturdum kapının önüne yarım saat sonra annemmler geldi seni almaya okula gittik yoktun dediler halamla babam gülüyorlardı içeri girdim tuvalete koştum o güzel tuvalet kağıdıyla zütümü silcektim zütümü açtım isilik olmuş sildim pis gibi bir daha dışarda sıçmak yok! dedim bu arada lise 4e kadar adım sıcalak kaldı...
    diyenlere özet:dışarda sıçmayınn
    ···
   tümünü göster