/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1
    7.Part

    Ortam biraz sakinleşti mekanda dans müzikleri çalmaya başladı Tuğba bi bardak daha vodka hazırlıyodu. Üstüne tam vişne suyu koymak üzereyken kaldırıp fondik yaptım lan ölüyom sandım varya nasıl yandı boğazım o ateşle kolundan tuttum Gamzeyi kalk dans edecez dedim. Sonra bana demişti ben senin o harekite aşık oldum diye ama hepsi yalanmış. Kalktık dans ederken omzuma yatmalar boynumdan öpmeler dudaktan öpmeler falan ayak üstü gibiştik geceye hazırlık oldu gibiydi sanki.
    Saat gece 2 ye geliyodu hadi kalkalım dediler benlik sıkıntı yok dedim. Kalktık ben sürüyorum yine arabayı Tuğba ablaya dedim ben sizi bırakıyım ordan eve geçerim sabah seni alırım ordan işe geçeriz dedim. Yarın izin aldım ben canım sende gece bende kal yarın senin içinde izin alırım dedi hem işlerini bitirmiştin yarına iş yok dedi. Zaten akrabamızındı pek sıkmıyolarda beni verdikleri 3 kuruş para dıbına gibiyim.
    Önce olmaz molmaz dedim ama Gamze elimi tutup gözlerimin içine bakarak aşkım noolur gel diyince. Dediğim gibi panpalar hiç konuşmadan sevgili olduk aşkımlar balımlar böceğimler hayatımlar havada uçuşuyo. Avcunun içini öpüp tamam aşkım kalcam dedim. Eve çıktık ben araba kullancam diye fazla içmemiştim Tuğba ablaya bira varmı dedim dolapta Alicim sana zahmet banada getirirmisin bi tane ben üstümü değiştircem dedi tamam dedim Gamzede odasında üstünü değiştiriyodu. Ben aldım 2 tane bira oturdum içmeye başladım tv yi açtım boş boş bakıyorum işte Önce Tuğba abla geldi altında bi tane normal boyda bi şort adım gibi eminim içinde don yoktu oda oturdu yanıma beraber içmeye başladık. 10 dakika sonra Gamze geldi direk hani benim biram dedi ama ben iptal oldum beyler sadece 1 karış etek üstünde bi gömlek ama gömleğin düğmeleri açık alt uçlarında bağlamış siyah sütyen onunda altında don yoktu. Gitti buda bira aldı kendine sonra gelip kucağıma oturdu aşkım napıyosun seni çok seviyorum gibi ergen ergen şeyler işte. 1 saat oturdu beyler kucağımda önü Tuğba ablaya dönük olduğundan ben 1 saat Gamzenin zütünü mıncıkladım bacaklarını okşadım hiç bişey demiyodu hatta kendimi tutamayıp bi kerede dona boşaldım. Uyku vakti gelmişti artık Tuğba abla hadi yatalım ben sana yatak açıyım şuraya Alicim dedi. Gamze Tuğba ablaya sen çok yoruldun git yat ben yaparım dedi ve gönderdi. O gittikten sonra Gamze kolumdan tutup odasına zütürdü eliyle direk yatağa itti. Sonra kucağıma çıktı böyle varya 34581314541 senedir gibişmemiş gibiydik. Üstümü çıkarmaya başladı tişört çıktıktan sonra pantolona iniyodu tuttum. Nooldu dedi aşkım çıkarmasak mı acaba dedim neden diye sordu utandım söyleyemedim dona boşaldım diye. Güldü bu anladı ve dedi ki aşkım fark ettim ben zaten boşaldığını merak etme daha çok boşalcaksın dedi ve pantolonla donuda çıkardı.
    d
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster