/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
http://hizliresim.com/D2d8Jz
  1. 1.
    +3
    beyler 25 yaşındayım özelde çalışıyorum elektronik mühendisiyim. sabah işe gittim önceki geceden kalma mide yanması ve baş ağrısı var keyifsizim biraz. maaş da 1 gün gecikmiş sinirim tepemde. girdim baktım bizim patron (ismi hülya olsun) bir elemanla tartışıyor tartışmanın konusu zaten maaş. olay yerine yaklaştım ayar dedektörlerim açık burada okuduğum bütün ayar hikayelerini tekrar süzüyorum o sırada, hadi selami gün senin günün inciye girip trendden 2 ayar okuyup keyfi yerine gelenler için bir kahraman olacaksın diyordum kendi kendime.ve hatalı cümleleri yakaladım aynen aktarayım:(bizim eleman E hülya H olsun)
    E:yeter gibeyim maaşını seni giben adamlara ver kahpe
    H:ağzından çıkan kelimelere dikkat et sen ciksin S sini bilmezken ben hergün grup yapıyordum.
    ve beklenen an geldi. sahne benimdi. orada susup kahpe sistemin kölesi olabilirdim.ama bu bir başkaldırıştı.bu ayar inci sözlük içindi. haydi koçum dedim aklımda mehter marşı istanbulun fethi çanakkale allahuekber sesleri istiklal Marşı yankılanıyordu. arka planda dombırayı açtım ve ağzımdan sihirli kelimeler döküldü:iki elini birden sokmak marifet ister,ama bunu grup ciks olarak tanımlamak istiyorsan arkanda babanın olması yeterli değil, önden de benim vermem lazım.
    evet... ayar verilmişti. bütün çalışanlar sessiz sakin bana bakıyordu. herkesin kafası buraya çevrilmişti. arkadan allahuekber diye bağıran ışidçilerle birlikte galeyana gelen çalışanlar, ıvan bebeke saldırırmış gibi patronu tekme tokat ak parti seçim müziği ve hücum marşı eşliğinde döverek camdan aşağı attılar.o sırada içeri tbmm heyeti doluştu istiklal madalyamı takdim edip elimi sıktılar. başkan ve başbakanla tokalaşıp helallik aldıktan sonra bizim elemana döndüm. çok yaşa abi diyip sarıldı bana. tabi o anki adrenalinle hassasım biraz benim alet kalkmış farkında değilim zorluyor pantolonu.ben de herkes mutlu birşey demezler diye bizim elemana "zütüne 3 posta helal et"dedim. helal olsun abi dedi. ardından sırasıyla vali, mahalle muhtarı, kaymakam ve imam gelip tebrik ettiler. patronu görevden alıp beni müdür yaptılar. ayar yemeyi bekliyorum yeni nesillerden umutluyuz.

    edit:Türkiye genelinde internet sıkıntılı resim linkini doğru yapıştırmamış olabilirim buraya yazın resmi isteyenlere özelden atarım(karı içerir)(saran kıyafet içerir)
    ···
   tümünü göster