/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
    başlık yok! burası bom boş!
http://www.directupload.n...e/d/4297/8kw7fqxc_png.htm
  1. 1.
    +5 -1
    Beyler yenilen Türkler yenen braga. bakın portekizler değil braga. Şimdi ırkçılık diyeceğim bir kaç ecnebi dölü çıkıp yok gs yok ts yok şike yok bilmem neler diyecek.

    Gençler doğruya doğru avrupada böyle görülüyoruz . Yediden yetmişe kimse bizi sevmez. Bu grup içinde tabiki hakemlerde var. Bizi hiç sevmezler. Bize kupayı ve o kadar primi altın tepside sunacaklarını mı sandınız. Vermeyeceklerdi de ama Fenerbahçe maç boyunca sakinliğini koruyup futbola odaklanmalıydı. Fenerbahçe bu gibi olaylara yabancı bir takım değil. Fenerin Benficayla oynadığı maçta yapılanlar hala hafızamızda tazeliğini korumakta.
    Eğer Fenerbahçe hırçın bir çocuk gibi saldırma yerine durum değerlendirmesi yapıp itidalli davransaydı dün gece çok farklı bir sonuç olabilirdi. Ama olmadı bu da hakemi ve yaptıklarını daha masum yapmaz şerefsizlik her durumda her şartta şerefsizliktir.

    Umarım avrupa kupalarına katılacak diğer kulüpler dün geceden ders alıp her şartta her ne olursa olsun layıkıyla mücadelelerine devam ederler.

    VESSELAM

    Arkadaşlar fotomaçtan aldığım resmi aynen paylaşıyorum.

    http://www.directupload.n...e/d/4297/8kw7fqxc_png.htm
    ···
   tümünü göster