/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
  1. 1.
    +5
    kemiğin demirden üstün olduğu kanıtlanalı 101 yıl oldu. imanın teknolojiden bilimden daha güçlü olduğunu göreli 101 yıl oldu. gelibolu daki nehirler günlerce kıp kırmızı akalı 101 yıl oldu. gökten yağmur yerine alev yağalı 101 yıl oldu daha 12-13 yaşında çocuklar savaşa katılalı 101 yıl oldu. aynı susuzun suya kavuştuğu gibi nice yiğitler toprağa kavuşalı 101 yıl oldu.

    azrail belkide can aldığına hiç bu kadar üzülmemişti. buna nasıl üzülemezdi ki herhangi bir canlı çoluk çocuk yaşlı kadın demeden insan katleden sömürge imp yep yeni bir katliamıydı bu fakat bizi başkalarıyla karıştırmışlardı. Allahın ordusu olduğumuzu ve Allahın yanımızda olduğunu hesaba katmışlardı.

    ingil zler öyle kahpedeydiki sömürge müslüman ülkelerden getirdiği köleleri bizle savaştırıyorlardı ve bunu siz osmanlının yanında almanlarla savaşıyorsunuz yalanıyla yaptılar yani müslümanı müslümana kırdırdılar.

    churcill denen ing liz dölü bu savaş hakkında -biz onların Allahıyla savaştık- diyecekti. kendinlerini bir tak zanneden churcill askerlerimiz cengaverliği karşısında ilajhımızla savaştığını zannetmişti. oysa o allahımızla değil esedullahla savaşmıştı.

    mehmet akif bu savaşla ilgili -vurulmuş tertemiz alnından uzanmış yatıyor bir hilal uğruna ya Rab ne güneşler batıyor- diye seslenecekti Allahına.

    bu Öyle bir zafer ki arkadaşlar kapitalist köpeklere zalim emperyalistlere vurulmuş son bir osmanlı tokadıydı. Bu Zafer malazgirt gibi istanbulun fethi gibi çaldıran gibi mohaç gibi kurtuluş savaşı gibi belki onlardan daha büyük çünkü hiç bu kadar kayıp vermedik hiç böyle direnmedik arkadaşlar. O günün osmanoğulları türkoğulları islamoğulları direndiler bizler daha iyi bir hayat yaşayalım diye özgür olalım ibadetimizi rahatça yapalım islam ayakta kalsın dünya ya yeniden doğsun diye.

    Peki söyleyin arkadaşlar biz görevimizi yerine getirebildik mi onların vefasına karşılık verebildik mi Hayır tam tersini yaptık bazı OÇ gitti ing liz bayraklı tişörtler abd bayraklı tişörtler giydi hergün karşılaşıyorum dişlerini sökmek elbiselerini yakmak istiyorum çünkü bizlere bu kadar acı yaşatmış köpeklerin bayraklarını göğüslerinde taşıyorlar varsa çevrenizde en kötü izin vermeyin ayıplayın arkadaşlar

    onların emanetine ne yazıkki iyi bakamadık ne ülkemize iyi bakabildilk ne can hıraç çalışıp devletimizi büyütebildik am peşinde koşmaktan yorulmadık ve buna aşk kılıfı uydurduk hem dini hem gelenekleri unuttuk.
    ···
   tümünü göster