/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +36 -5
    Beyler hikayemi okuyan arkadaşlar biliyordur geçtiğimiz yaz tatilde gibtiğim rus ve alman hatunları nasıl düşürdüğümü anlatıp nasıl turist düşürebileceğiniz hakkında bildiklerimi size aktarmaya çalışmıştım.

    Uzun süredir takipteyim sözlükte spora'da devam ediyorum ama düzenli beslenmediğimiz için pek bir atletik vucut yaratamadım.

    Hikayeme geçmeden kendimden ve hikayeden kısaca bahsedeyim 1.86 boyundayım bluz üstü güzel gözüken fakat bluz altından vucudun tüm atletikliğini bozan bir altgöbek problemim var pek yakışıklı sayılmam fakat giyim kuşama olan ilgim ile yüzümün açıklıklarını kapatıyorum ki bunu size'de öğretmeye çalışacağım, hikayemde gibiş var eli gibindeki liseli binlere duyrulur fakat ana temamız gibis değil maalesef. Duygusal karmaşa yaratacağım başımdan geçen olayları kaleme dökeceğim bu başlıkta aynı zamanda size hayatımın nasıl değiştiğini nasıl ortam sahibi olduğumu yazacağım.

    Hikayeye gelelim, geçtiğimiz yazın öncesine gideceğiz biraz internette oynadığım bir online oyunda elde ettiğim başarı ile bir kitleye sahip olmuştum,bu kitle sayesinde sürekli durumlar atarak insanlarla iletişim içerisinde olmaya çalışıyordum ki bu bana hali ile biraz ego veriyordu, profilimde yine attığım ego kokan durumlardan bir tanesine karşın bir kız mesaj atmıştı,hep bu kadar ukala mısın? sorusu ile konuşmaya başladığım kız. Nereden bilebilirdim ki bu kızın hayatımı gibeceğini? ...
    ···
   tümünü göster