/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4
    bugün saat 21 sularında kız arkaşımı yurduna bırakıyorum. kız yurdu da hiç olmayacak yerde , afedersiniz allahın unuttuğu yerde. tam yurdun önüne yaklaştık kız arkadaşımla vedalaşacaz kaldırımdayız solumuzdan bir araba ağır hareketlerle geçti. tofaştı galiba o şokla hatırlamıyorum. yanımızdan da bir kız geçti. bi binlik olacağını sezdim ve kızın gitmesini bekledim kız arkaşımla. arabayı durdurdular bir eleman da camdan sarkmış üst bedeni tamamen dışarda. içtiği sigaranın sonuna gelmiş hızlıca giden kıza laf attı ardından da elinde yanan sigarayı kızın üzerine fırtlattı. ben şoka girdim elim ayağım boşaldı. donakaldım bi süre. o sırada arabanın hızla gittiğini ve kızın korkudan yoldan uzaklaşarak gözdende kaybolduğunu farkettim.
    yurtta güvenlik ve kamera var kimse birşey yapmadı. bu tür olaylar nerdeyse hergün oluyor.
    aklımda birçok soru birçok düşünce var.
    ben şimdi bunları şikayet etsem polis bir şey yapar mı ?
    arabanın plakası ve sarkan eleman rahat görünmüştür ama polis bir şey yapar mı veya görüntüler ellerinde var mıdır bilmiyorum.
    olum daha geçen terörist saldırısı oldu onlarca insan öldü bunlar hala neden oluyor. hiç mi ibret alıp akıllanmıyorlar. neden bu iğrençlik.
    evet beyler online şikayet gibi birşey varsa beni yönlendirin.
    ···
   tümünü göster