/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +327 -31
    bi gün yine çok azdık arkadaşla karıya gidicez. neyse toplandık hep beraber 3 kişi. sıra sıra giricez karıya. ilk bi arkadaş girdi böyle içeriden bağırış çağırış nasıl ses geliyor. sonra ben girdim. içimden de düşünüyorum vay be arkadaş nasıl gibti diye. neyse girdim içeri soyundum üzerimde sadece beyaz atletim ve siyah çoraplarım kaldı. kadın hadi başlamıyor muyuz aşkım dedi.

    bende çavuşu kaldırması için bunun ağzına vericem kalktım ayağa. neyse ben kalkınca bu da kalktı. ben bunu yatağa deviricem bu bana yumruğu bir patlattı. neye uğradığımı şaşırdım yatağın üzerine ben devrildim koca bir çınar gibi.

    ne olduğunu anlamadım sinirlendim ama napıyorsun ya falan dedim. bende böyle canım dedi. bende demek öyle deyip bunu alıp sağlı sollu tokatlamaya başladım burnundan kan akıyordu en son. bu elimden birden kurtulup omzumu ısırdı birden. sinirler tepeme çıktı yeter artık kevaşe deyip bunu boynundan tuttum ittire ittire duvara dayadım. ama odanında her yeri ayna. her taraf ayna. gibişirken kendini izleme lüksün var. neyse ben bunun boynunu sıkıyorum , bir anda ortalık şenlendi. mahşer yerine döndü, polis mi geliyor amk noluyor dedim. etraf parladı. sonra bir baktım karının kafa yanıyor amk.

    arkada boydan boya mum varmış amk. karı bağırmaya başladı yanıyooommm yanıyooom diye. hemen üzerimdeki beyaz atletimi çıkartıp karının kafaya vurmaya başladım sönsün diye ama sönmüyor. neyse olayın heyecanıyla komidinin üzerinde duran deodorant şişesini karının kafaya sıktım. ortalık iyice şenlendi game of thrones setine döndü aley alev her taraf ejderhalar bastı sandım amk.

    neyse ben atletle vura vura söndürdüm en sonunda. sonra bunun kafaya baktım. biraz közlenmiş. şöyle elimi bi saça atayım dedim bir baktım saçlar peruk gibi geldi elime. çaktırmadan elimle saçları yerine bıraktım. sonra bu olayların üzerine bir de karıyı yatırıp gibtim. çıkarkende tembihledim, benden sonra girecek arkadaşı ne kadar çok döversen o kadar para verir diye. arkadaş girdi, çıktığında ağzı yüzü morarmıştı.

    özet : yok huur çocukları okuyun.
    ···
   tümünü göster