/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    Nasreddin Hoca ananı biniyor sanmıştır Kürt olan da.
    ···
    1. 1.
      0
      cidden sizin kadar aşağılık bir ırk daha yok ırk bile degilsinizde işte yine ırk diyoruz. ingilterede amerikada olsanız aç kalırsınız.Çok dua edin Türkiye gibi şefkatli bir ülkedesiniz hatta şefkat degilde salaklık diyelim
      ···
    2. 2.
      +2
      Lan bi' gibtir git, ne biliyorsun da konuşuyorsun?
      Hiçbir toplum kendiliğinden geri kalmaz. Bir kısım kalır, amenna, fakat asla tamamı görgüsüz, cahil, kültürsüz olmaz. Eğer bu toplum böyle ise, ki öyle, bunun sebebi onların bu şekilde bırakılmasıdır.
      Ayrıca kürtlükle de alakam yok ayrı mesele. Ve 5 yıldan fazla Almanya'da yaşadım bi' gibtir git başkasına sıç bu laf kalabalığını.
      Şefkatli olmasaydınız da toplumdan dışlamasaydınız keşke Kürtler de bizim gibi olabilirdi, doğu da belki istanbul gibi olabilirdi.
      Ayrıca bu toplum tüm maneviyatını, kültürünü, yiyeceklerini doğuya borçludur. Batıdan ne gibim çıkmış lan şu zamana kadar? Hepsi bozulmuş, asimile olmuş çakma Avrupalı. gibtir git 2 kitap karıştır belki bir tak öğrenirsin.
      ···
    3. 3.
      -1
      Allah şahidim ben hic bir zaman ırkcılık yapmadım su anda tek amacım gülüp eğlenmek.Al kanıtı burda küfr eden adamları uyardım mı uyarmadı mı al yarram alllllllllll

      http://www.incisozluk.com...der-tart%C4%B1sal%C4%B1m/
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster