/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +338 -99
    beni şaşırtmamıştır. zira siyasal islam denen zehrin olduğu beyinlerde bu ve bunun gibi pislik fikirler var olacaktır.

    bu ülkede yeri gelir gaz sıkılan engelliye küfür edilir yeri gelir çocuğunu kaybeden kadına saldırırlar. benim başörtülü bacım dışındaki herkes paralel olmamak kaydıyla ikinci sınıf bu ülkede.

    bitmez bu pislik zihniyet.

    şu an tweetini halen silmemiş görünüyor: https://twitter.com/ayseh...status/709363899838156803

    edit: fake diyen arkadaşlar bu tweetin sahibi kişi 2 yıldan fazladır aktif twitter kullanıcısı ve önceki yazdıklarına bakılınca fake olduğu iddiası biraz zorlama oluyor. fake'den kastettiğim fotoğrafı ve kullanıcı ismi değil. bunlar sahtedir zaten. önemli olan bunu ciddi ciddi yazdığı. yoksa fotoğraf da isim de sahte olabilir. önceki tweetleri için bakın profili bu: https://twitter.com/aysehumeyraokur/

    keşke fake olsa ama böyle düşünenler olmadığı tezi bizim ülkemiz gerçekleriyle çelişiyor. ankara'da 10 ekim patlaması sonrası ülkenin yarısına yakın bir bölümü sevinmişti. keza suruç da öyle. konya'da saygı duruşunda ıslık ve tekbir sesleri birbirine karışmıştı.

    şunu kabul edelim: bu ülkenin yarısına yakın bir bölümü ölen gençlerin ailelerinin beyaz türk, chp seçmen profilinde olması gibi unsurlardan dolayı ölenlere üzülmedi. işte burası böyle kötülerin yaşadığı bir ülke. kabullenin ya da kabullenmeyin. ama gerçek bu maalesef.
    ···
   tümünü göster