/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +34 -27
    Beyler bildiğiniz gibi en iyi kürt ölü kürt deyimi var. Bildiğiniz gibi bizler terörist bizler eşkıya insanlarız ve size dün ve bu gün dahil yaşadıklarımı anlatayım. Ben 12 bilişim öğrencisiyim. Batıdan gelen hocalarımız da var bildiğiniz gibi 12 Mart istiklal Marşı'nın kabulu günüydü. Sevdiğim bi hoca var. işte baktım bi kaç organizasyon düzenliyo merak ettim işte neyse gönüllü olmadım ama bakındım sadece öylesine işte. Pazartesi 4 ders gibiydi organizyona 1 gün kalmıs ama hiç birsey hazır degil beyler neyse hoca çaresiz kaldı. Sınıf sınıf gezerek sesi güzel olanları seçip şiir okutturuyodu tabi hocanın branşı edebiyattı neyse bizim sınıfa geldiler işte istiklal Marşı'nı sesi güzel biri okuyacak olan var mı dedi ? Biri kalktı 'hocam ben kürdüm okumam dedi.' O anda içimden bi ses şöyle diyodu. ' Ulan dıbına kodumun salağı kürtsen kürtsün bende kürdüm ama istiklal Marşı bütün ırklara yazılmış bi beste o milletin malıdır. Dikkat edersen tek bir Türk kelimesi gecmiyor dıbına kodumun enbesili azıcık şu beyninizi kulannın' dicektim. Hocada bi düşüş oldu cünkü daha fon müzikler slaytlar resimler saygı duruşlarının olucağı fon müzikler hiç birşey hazır değil. O ders yanına gittim ve pazartesi günü saat 11 gibiydi yanına gittim işte şiir okuyacaklar belirlendi benide bilgisayar işi için çağırdı hiç tenezzül etmeden gittim. işte althemenos hiç bişey hazır değil nasıl yapıcaz dedi en başta hocayla beraber oturduk fon müziklere seslere göre hazırladık işte görsel şeyler kaldı okul 15:10 da dağılıyodu ben saat 17:00 gibi çıktım okulda o gün bütün slaytları istiklal marşını hepsini ayarladım tek bi slayt kaldı onuda yarın sabah bitiririm zaten törende yarın saat 12:00 da başlıyacaktı. Ve ben herseye ragmen hazırladım. Bitti işte 3 4 kere prova yaptık ben bilgisayarın başında bi slayttan bi slayta bi marştan bi saygı duruşuna bi yerde fon müziğin sesi arttırılıcak bi yerde kısılıcak hepsini bir bir kendi emeğimle yaptım ve tören zamanı o yavşak müdür gelmedi sözde müdür ama törene ne katıldı nede destek verdi. Allah bilir o hoca ne uğraşlarla hazırladı bu töreni işte. Allah 'ın yardımıyla kusursuz bi şekilde bitirdik törende ağlayan bile oldu be. Oyle güzel bi törendi ki emeğim olduguna sevindim. Bi yorgunluk vardı üzerimde ama tatlı bi yorgunluk işte o zaman daha iyi anladım ki bü ülkeye ne kadar destek cıkarsak o kadar yükseliriz işte o zaman daha iyi anladım. Bölümde hocalar tarafından desteklendim görseniz beyler öyle bi sevindim ki 290 günlük okulda ilk defa bu kadar sevindim. Ama sonuçta kürdüm işte beyler. Benden bu kadar.

    Edit: Beyler bu yaptıklarımın hepsi gerçek bazı dengesizler uydurma diyebilir. Beyler diyeceğim şudur ki; Herkes bir değil.

    Edit; Benden bu kadar dedğim kısmı bazıları yanlış anlamış, yazdıklarımdan bu kadar dedim lafı yanlıs anlamayın. Bayrağımızı ve marşımızı gercketende gönülden seviyorum
    ···
   tümünü göster