/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +14 -1
    giyindim beyler tam çıkıcam kiz odaya girdi, beyler inanin bekliyomusum amk kilimi kipirdatmadim biliyodum böyle olacağını, aa terbiyesiz dedi giblemedim toplanıp cikicaktim.

    Şimdi bana "amk malı kız gelmiş göm işte" diyebilirsiniz ama gibemezdim beyler annemle ayni sirketteyiz amk dusunsenize patronun kulagina gittigini.
    "Senin oglan musterinin kizini gibmiş"

    Beyler dedigim gibi giblemeyip cikicaktim ama kiz kafaya koymuş yiyecek yarroşu. kalktim gidiyorum, kapiyi kilitledi anahtari da altından dışarı attı.

    Anladim niyetini ama gibemem beyler çok riskli amk bir alt katta annesi dizi izliyo biri duysa bisey olsa sictim. Annemin yuzune bakamam. Olmaz dedim, boyle boyle, zor durumda birakma beni falan kiz "umurumda degil basliyomuyuz yoksa bagirmaya baslayayimmi?" dedi

    Kaçarı yok baba, ya gibecen ya gibecen...

    Şimdi kısa bir ara...
    şaka bi yana beyler herkes bırakıp gidiyo haklısınız da sakaryadan arkadaşım aradı amk gel buluşalım diye.
    Gece telafi edeceğim söz veriyorum. Rezleri alın gece 12 gibi devam.
    ···
    1. 1.
      0
      panpa diyeydin keşke burası daha insancıl bir ülke olsaydı da sen de ciks yapmak için böyle davranışlarda bulunmasaydın kız belki vicdan yapar vazgeçerdi. kızın sana yaptığı(hikayenin gerçek olduğunu varsayıyorum) hırsızlığa, cinayete,din sömürüsüne vs. göre çok masumca.
      ···
   tümünü göster