/i/Tespit

  1. 1.
    +570 -6
    Ulan yok böyle bi ülke her şey herkes troll ya ülke de normal hiçbir şey yok resmen. Televizyonu açtım kanalları değiştiriyorum birinde kısmetse olur birinde esra erol birinde zuhal topal birinde işte benim stilim... Şaka mı lan bu. Ülke göz göre suriyeye dönüyor bomba patlıyor insanlar ölüyor. ilk gün bi haber yapılıyor ölü yaralı sayısı veriliyor- ki o da yalan rakamlar- sonra aynen devam.
    lan biz bu değiliz ya biz bu olamayız beyler. Ulan ankara da kaç yüz kişinin hayatı kaymış, açıyosun televizyonu hanife huursu talibini beğenmedi diye kürdün biri ağlıyor arkada da fon müziği, değiştiriyosun kanalı nevruz kaşarı gelen talibinden elektrik alamamış, değiştiriyosun kanalı insana benzemeyen süs köpekleri birbirinin çantasını kolyesini beğenmemiş tartışıyolar.. Bazen inanmıyorum ülkenin haline şaka gibi geliyor her şey. Türk milleti nasıl bu hale geldi daha yüz yıl olmamış dedelerimiz bu toprakları canı pahasına korumadı mı? Bu topraklar bizim dedelerimizin kanıyla onurlanmadı mı? Şimdi ne kadar kolay kaybediyoruz her şeyi beyler. Medya yok MiT yok güvenlik yok huzur yok. Ulan sağda solda haber çıkıyor 20 Martta dışarı çıkmayın bomba patliyicak diye. Bu ne lan bu nasıl bi şey suriye mi lan burası libya mı ırak mı yoksa Türkiye mi?
    Ulan ülkenin başbakanı çıkıp "elimizde canlı bombaların listesi var ama eylem yapmadan tutuklayamıyoruz" diyor. Ne lan bu? Canlı bombanın eylem yapması ne demek lan Allahın malı?
    Beyler öyle doluyum ki sabaha kadar yazarım ama sonuç koca bi hiç. Ne yapılmalı hiçbir fikrim yok resmen savaşla alamadıkları ülkeyi gençliğini zihniyetini bozarak alacaklar. Sonumuz iyi olsun diyicek bişey yok
    ···
   tümünü göster