/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +11 -1
    Neyse giyindik ettik calismaya ertesi gun yine geldik eve calisicaz ben baslamadan bi iseyeyim dedim usta gitti giyindi bende tuvaletten ciktim giyincem amk giyinirken yerde kızın donunu gördüm gibim kalktı, giydim esofmani cikicam kapi acildi amk masada resmi olan kiz ,odanin sahibi, evin cocugu amk ikimizde donduk kaldik bi an kizin gozu esofmana indi kipkirmizi oldum ozur dileye dileye ciktim odadan ise basladim amk. Neyse ertesi gun oldu bu sefer gittik evin en kuytu kosesinde giyindik anlattim ustaya tassak geciyo benle ufaktir gormemistir korkma falan, dıbınakodumun amciginin 3 haftada catalindan cok bisey gormedim amk.

    Neyse beyler basladik ise ust kat bitecek evin kizi gelmis bizi izliyo ben sonradan farkettim kactim en uzak koseye zimpara yapiyorum. Kiz hayirdir soyunma odani mi degistirdin dedi beyler o soyleyis tonu falan varya tam olarak babasiz buyumus zengin tiki gibko aminakodugumun kasari ses tonuydu betimleyemem mumkun degil. güldüm hafif eheh gecistirdim bi sure durdu izledi gitti sonra.

    amcik usta yine dalga geciyo. instagrami sadece meme got gormek icin kullaniyo bana salliyo pekekent kiskaniyo beni. Kiz da beyler fotoğraftaki kadının aynısı amk biraz kisa boylu ama taş diyebilirsiniz.
    ···
   tümünü göster