/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1
    Son günlerde yaşanan olaylar hepimizin canına tak etti artık yeter. Benim gibi düşünenler kendini belli etsin anlatmaya başlıyorum.

    Öncelikle neden inciten hareket? Evet ismimizi ceza sistemindeki uygulamalarımızdan alıyoruz suçluları incitecek hareketler yapacağız. Şöyle ki vatan haini teröristlere idam, tecavüzcü şerefsizlere yağlı kazığa oturtma gibi projelerim var. Terörist ölünce ortalığı yıkan ancak söz konusu şehitlerimiz olunca ses çıkarmayan çakma hümanistleri de unutmadım. Onları karanlık odalara kapayıp ceza süreleri boyunca sabahtan akşama kadar bangır bangır ölürüm türkiyem dinleterek pgibolojilerini alt üst etme gibi düşüncelerim var.

    Öncelikle partiyi kurmak için serkan a ihtiyacımız var malum ekonomik şartlar için (serkan destek ol). Partiyi kurduğu için serkan a ödül olarak genel başkanlığı vericez (memnun kalmazsak postalarız). Serkan bütün incicileri tek çatı altında toplayacak ki temeli oluşturalım. Partimize mensup kişiler halka her türlü hizmet için fedakarlık yapacak, türkçü zihniyete sahip olacak ve atatürk ü sevip sayacak.

    Partimizin iktidarlığında ilk yapacağımız şüphesiz ki apo yu asmak olacak. Apo yu takiben pkk yandaşı kürtleri ve de ülkemize gelen suriyelileri sınır dışı edeceğiz. Birkaç şehri istanbul gibi metropol şehir yapacağız ki hem istanbul un yükü hafiflesin hem de yeni iş olanakları artsın. Halka huzur getireceğimizden eminim.

    Ben bütün bunlara karşılık memleketim ve yaşadığım yer olan ordu milletvekilliği için destek istiyorum. Hepinize saygılar
    ···
   tümünü göster