/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +3
    2 senelik üni bitirdim. ardından 4 e tamamlamak için açık öğretimden yeni kayıt yaptırdım . 22 yaşındayım, okulumun son senesi inşallah bu dönem mezun olacağım.

    belki de bir çok kişinin hayal ettiği bir yaşam sürüyorum şu anda. allah a şükür maddi durumumuz çok iyi. allah herkesin rızkını bol bol versin.

    istanbul anadolu yakasında 5 yıldızlı bir otelde bellboy olarak çalışıyorum. benim yaşımda bu kadar fazla para kazanan nadirdir. bu sene kasım-aralık ta kısa dönem olarak askere gitmeyi planlıyorum.

    her şey 4 senelik ilişkim bittikten sonra başladı. aslında ilişki bitti dedikten sonra başladı demek yanlış olur. 1-2 ay sonra o nun başka biriyle bir ilişki içerisinde olduğunu kendi ağzından duyduktan sonra oldu. ayrıldıktan sonra bu 4 senede birbirimizi ne kadar yıprattığımızı ne kadar kısıtladığımızın farkına vardım ve o ilk günler çok güzel geliyordu. çok rahattım, ne zaman başka biriyle olduğunu öğrendiysem işte o zaman yüreğime bir ağırlık çöktü bi sıkıntı çöktü.

    Tarif et deseniz edemem yüreğimdeki o ağırlığı, sıkıntıyı. dıbına kodumun duygusu çok garip bir şey. yapı olarak da ilişki olaylarını çok takan bir insan değilimdir gidenin ya da bitenin ardından karalar bağlayıp depresyona girmem. ama bu sefer 4 yıllık yaşanmışlıkların acısı çıkıyor sanki içimden.
    ···
   tümünü göster