/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +11 -1
    beyler olay daha az once başıma geldi. Evde yatıp çavuşu savaşa hazirliyodum 5-10 dakika sürdü bu olay (erken boşalan bi panpanızım) birden ne oluyo demeye kalmadan saga sola attirmaya basladim amk pecete uzak olduğundan elime ne aldiysam üzerine boşaldım bi baktim bi elimde kavanoz bi elimde benim malafat masanin ustu sperm neyse aq boşalmanın verdiği gevseklikle sigarami yaktım içiyorum falan ortalığı nasıl temizlicegimi dusunuyorum. Sigaram bitti sigaranin külünü yavrularımda sondurdum amk (sadistim beyler)
    Asil olaya gelelim aq kavanozu tekrar temizlemeye üşendim balkondan biraz ileri bi yere firlattim kavanozu. Sangur sungur bi ses falan 10 dakika sonra bizim pekekent kapici elinde benim kavanozla kapiyi çaldı.

    Anlatiyo iste biri camdan kavanoz atmis yok gibayet gelmis falan Gulememek için kendimi zor tutuyorum zaten. Bu muallak cinsel sıvılarını kavanoza dökmüş diyince bastim kahkahayi kapattim kapiyi. 5 dakika falan güldüm amk sonra bi baktım evin içi disko gibi oldu aq kirmizi mavi ışıklar parliyo evin duvarlarında perdeyi biraz araladım bizim amina kodumun kapıcısı polisi aramış. Dna testi yapicam diye bagiriyo.

    Beyler ne yapayim amk dna testi yapicaz falan diyolar?

    Onemli edit: Beyler bugün attigim yerin resmini çektim oç kapıcının toplayamadiklari falan http://imgur.com/MZmJu50

    (ozet: kavanoza boşaldım balkondan dışarı attim polis geldi)
    ···
   tümünü göster