/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 51.
    +36 -4
    Beyler siz ne düşünürsünüz bilmem ama ben Tayyipin Erdoğanın ciddi ciddi bir Amerika-israil projesi olduğunu düşünmeye başladım."Bop eşbaşkanıyım, diyarbakır bu projenin merkezi olacak" diyordu bir zamanlar, videosunu izleyin.

    Eskiden bu ülkede pkkyı, apoyu açık açık destekleyemezdin anında içeri atılırdın, şimdi bunu açık açık yapıyorlar, bunu yapan gözaltına alınsa bile sonradan salıveriliyor. Doğuda devletin sözü geçerdi, açık açık kürtçülük yapamazdın, şimdi ise doğu kürtleştiriliyor, pkk denetiminde. Hatta batı şehirlerinde bile ellerinde kalaşnikofla geziyorlar rahatça.

    Türkiye kutuplaştırılıyor, insanlar osmanlıdan ve islamdan soğutuluyor. Patlamalara, büyük kitle ölümlerine alıştık çoktan. Ortadoğu ülkelerine benzemeye başladık git gide.

    Akp ya da Tayyip Erdoğan tayfasında ben vatanseverlik olduğunu da düşünmüyorum. Daha dün yollara mayın döşenmesini gizleyen, terörle masaya oturan hükümet, terör operasyonlarını bile oylar düşünce yapmaya başladı, ha operasyonlara karşı değilim, keşke çözüm süreci de olmasaydı ama gerçek bu yani, her şey kendi çıkarları için.

    Muhalefet desen chpnin başına sözde sosyal demokrat, arada kürtçülük yapan, anayasadan Türklüğü çıkaracağız diyen Atatürkçülükle alakası olmayan bir adam kaset komplosuyla geldi, Bahçeli Türk milliyetçiliğinin içine etmeye devam ediyor.

    Sanki her şey planlanmış ve uygulanıyor gibi, sizce de öyle değil mi?
    ···
    1. 1.
      +1 -14
      Doğu zaten kürt lan göbeş
      ···
    2. 2.
      0
      Lan kıro nüfustan bahsetmiyorum
      ···
   tümünü göster