/i/Haberler

İnciden al haberi
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +496 -206
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, damat adayı Selçuk Bayraktar’ın babası Özdemir Bayraktar’ı tedavi gördüğü hastanede akşam saatlerinde ziyaret etti. Halkalı’daki Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi’ne saat 21.30 sıralarında gelen Erdoğan, hastanede tedavi gören Özdemir Bayraktar’ın son durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Erdoğan saat 23.00 sıralarında hastaneden ayrılarak Huber Köşkü’ne geçti.

    Yok artık amk ülkede yer yerinden oynamış nasıl sen dünür ziyaretine gidersin bukadar mı önemsiz bu insanların canları yazıklar olsun. işte bukadar önemsiziz bizler.

    Kaynak çokta birini verelim : http://www.sozcu.com.tr/2...unu-ziyaret-etti-1135155/

    Edit: Bunu çugularken vicdanınız nasıl rahat ?

    Gerçekten benim için önemsiz , inanın . Ama siz nasıl çuguluyorsunuz ? Yalan mı ? Yoksa normal mi buluyorsunuz bunu düşünceniz nedir ? Yazın bende sizi anlamaya çalışayım bi.

    Sözcü yazmış yalan bahanesini geçelim haber videolu , zaten başka kaynaklarda var araştırabilirsiniz google'dan . (Ha montajdır o montaj diyorsan da artık dıbına koyayım senin ne diyebilirim)

    Kaynak edit: http://www.postmedya.com/...n-gundeminde-h125370.html
    http://www.abcgazetesi.co...u-ziyaret-etti-10617h.htm
    http://gazetemanifesto.co...rdogandan-dunur-ziyareti/

    istek üzerine bir kaç tane daha ekledim daha çok yazın bakın , yalan diye lanse etmeye çalışanlar. Zaten böyle bir durum olmasa çoktan bu haberler yalanlanırdı.
    ···
   tümünü göster