/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +404 -38
    5 yıl üniversite okudum bombanın patlatıldığı yerden yüzlerce kez geçmişimdir.. en tenha zamanda bie 100 kişi olur o durak çevresinde ki dün liseli kardeşlerimizin sınav çıkışını da düşünürsek orada 35 kişinin öldüğüne inanmak için polyanna tarafından gibilmek gerekir.. Yeğenim var dersanesi karanfil sokakta dersanenin camları patladı diyor o denli büyük bir patlama(bilmeyenler için ; patlamanın olduğu yerin 2 sokak üstü ama arada rahat 500-1000 metre arası mesafe vardır dersaneler karanfilin yukarısında kalıyor..)

    Yayın yasağın martavalına artık alıştık da bari ölü yaralı sayısını düzgün söyleyin be insanları aptal yerine koymaktan bıkmadınız mı?

    Edit: tahmin ettiğim gibi birkaç geri zekalı keyif mi alıyorsunuz demeye başladı.. Zaten sizin gibi kor sağır dilsizler yüzünden bu haldeyiz acı bir gerçek varsa bunu hepimizin bilmeye hakkı var gizlesen neye yarar..
    Edit: Hayatında ankara görmemiş adamlar atıp tutuyor yine.. Guvenparkin karsisi patlama yeri adını da mi duymadiniz. Patlama yerinde onlarca otobüs duruyor +metro çıkışı pazar akşam saat 18.45 milletin tam evine dönüş saati.. Siz kandırılmak istiyorsanız buyrun inanın valilik açıklamasına.. O bölgenin yogunlugunu bilen herkes bana hak verir
    ···
   tümünü göster