/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +10 -1
    Cunku o saldiriyi hukumet yapti. Hee ayrica cia ve hukumete cok ciddi tepkilerde oldu amk hahahahahahaha
    ···
    1. 1.
      +1 -7
      Tabi canım kesin hükümet yapmıştır hatta o zamanlar sen abd başkanıydın dimi pardon. Fransa'da ki patlamayı da kesin bizim akp hükümeti yaptı başka kim yapacak zaten. Sütünü içip yatma vaktin gelmedi mi yarın okulun var?
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      ahahahahah inşallah trolldür amk
      ···
    3. 3.
      -1
      hasgibtir lan fransada bir kere patladı topu topu ondada butun ulkeye gırıs cıkışlar kapatıldı dıbına kodumun koyun peyniri seni amerıkada bahane edıp kendı kendını vurdu hıc bır yahudı o gun işe gelmemiştir biraz araştır aklın alıormu senın amerıkayı ıkız kulelerı vurcaklar he ya sıktırgıt bozuk ulkenle karıştırma herkezı 1980 den berı patlama oluyor daha hıc onlem aldınızı görmedim sabrımızı test etmeyinden baska seyler duymadık bıyıklı godos baskanından
      ···
    4. 4.
      +1 -1
      olmayan dıbını gibtiğim fenomeni 1980 den beri patlama oluyor da o zamanda mı o bıyıklı godos dediğin adam vardı ülkenin başında sallayacaksın bari mantıklı salla dingil herif. Fransanın yaptığını bizim ülke yapsa "foşik tc sınırları kapattı, sınırda kamyon şoförleri isyan ediyor, ekonomi kötüye gidecek, kriz gelecek" bilmem ne laflar edersiniz bilmiyoruz sanki. Şurda yayın yasağı geldi, facebook-twitter erişimi engellendi diye etmediğiniz küfür kalmıyor. Yok internetim yavaş yok şöyle yok böyle yabancı sevdalıları sizi.

      15 yıl önce ki ülkeye bak ananı bacını tüp kuyruğunda bilmem ne kuyruğunda fordluyorlardı ekmek alamıyordun lan ekmek! Gülün huur çocukları buna da gülün. Eee sizin gibiler için ne demişler; kahpe içeride olunca kapı kilit tutmazmış.

      Şimdi gibtirin gidin bu ülkeden o çok övdüğünüz Fransa'da Avrupa'da yaşayın diyecem ama sizin gibi şerefsizleri oralarda bile yaşatmazlar..
      ···
    5. 5.
      +1
      BU SÖZLÜKTE VATANI SEVEN AZINLIKTA HEPSi OLMUŞ ŞEHiR PKK LISI
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster