/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +19 -11
    üst edit: beyler 85 kiloyum 84ü beyin demiyorum zütünüzden anlamayın, kavram olarak beyin göçü.

    Beyler öncelikle bu sene YGS'ye girdiğimi belirterek başlıyorum. Ilkokul ve lise hayatım yüksek derecelerle geçti hep, bir yerlere geldim. Bugün ise 160 soru 120 dakikamı almadı bile. Kendimce iyi bir üniversite kazanabileceğimi düşünüyorum, ailem bu konuda sürekli destek veriyor sağolsunlar.

    Gelgelelim konumuza. Bu koyduğum memleketinde taş üstünde taş kalmadı beyler. Siyasi çıkar için yapılan bir savaşta verilmeyecek kadar canımın kıymetini biliyorum. Kendimi bildim bileli sürekli şehit haberleri, "vatan sağolsun"lar kesilmedi. Hani ulan binlerce şehit haberine şahit oldum hayatımda. Hani o vatan? Yok tabi, siyasi çıkar için harcandı hepsi, analara patladı faturası ise.

    inançlı biri değilim, malum iktidar partisine oy verip Müslüman olmayan olduğuna inanmıyorum, zira hepsinin beyni yıkanmış din ile. O aklı olmayan fikri olan müslümanların kendk allahları belasını vermiş, ben ise bir umut görmemiş biri olarak ilk fırsatta buralardan gideceğim. Ataların savaştı falan demeyin onlar millet için savaştı cumhurbaskaninin çıkarları için değil.
    ···
   tümünü göster