/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +16
    yaklaşık 1 yıl önce kuzenimi istemeye geldiler kuzemin babası vefat etmişti beyler tabi doğal olarakta kuzenim babamı annemi beni falanda çağırdılar neyse kuzenimi istemeye geldi bu muallaklar içeri girdiler falan ama bu huur çocukları çok resmiler amk insan bi güler yüzle gelir eve ama yok işte gayet soğuklar sanki anasını gibtiğimin yerinde biz veriyoz çocuğumuzu kızı veren biziz size ne oluyo.
    neyse böyle muhabbet resmi bir şekilde giderken babam lafın gelişi sordu çocuğumuz ne işle meşgul diye dıbına koyyim sormaz olaydı annesi bi anda kendini hafif geriye doğru kasıp çocuğumuz valinin özel kalemi dedi. bende dayanamadım hem birazçıkta ortam şenlensin diye dedim ki
    teyze vali bişey yazıcağı zaman çocuğu göstererek bunu mu kullanıyo tükenmezmi yoksa kurşun mu bu ehe mehe dedim... demez olaydım amk agzımı filler gibseydide yapmasaydım o espiriyi beyler bi anda 15 tane kafa bana döndü ama kimse konuşmuyo yaklaşık bi beş saniye sessizlik oldu teyzem hemen dediki hadi sen git bi sigara iç balkonda. tmm dedim kısık sesle ayağa kalktım ama yine herkes sessiz beni izliyolar kafalarıyla dışarı çıkana kadar takip ettiler çıktım balkona trabzanlara yaslandım sonra aklıma geldi ben sigara içmiyorum ki.
    ···
   tümünü göster