/i/İnanç

İnanç
  1. 51.
    +8 -3
    Helal et.

    1) Sıkıntılı bir din anlayışı var. Şeyhini putlaştırıyor. Allah'ın 'ete kemiğe büründüm mahmut gibi göründüm' dediğini iddia ediyor.

    2) Peygamberi aşırı yüceltiyor. Kimi videolarında neredeyse allah=muhafazid diyor

    3) Şeyhini aşırı yücelten bir anlayışı yayıyor. Bu da insanlardaki sorgulama, eleştirme özelliklerini köreltiyor. Körü körüne bir şeye bağlanan, sorgulamayan, araştırmayan, merak etmeyen insanlar çoğalıyor. Bu da uzun vadede ülkedeki bilimin ve teknolojinin gelişmesine engel oluyor.

    4) Aşırı şekilde mezhepçilik yapıyor. Sürekli şiileri hedef göstererek emperyalist bir proje olan mezhepçiliği sürekli körüklüyor.

    5) Suçladığı görüşler ve mezhepler hakkında en basit bilgilere dahi sahip değil. Onların yazdığı tek bir kitabı dahi okumamış. Sadece şeyhi ne dediyse onu okumuş.(ören:şıkşıkiyye hutbesinden haberdar dahi olmaması)

    6) Astronomi ile ilgili yapılan bilimsel çalışmaları küçümseyerek bunların boş olduğunu iddia ediyor. Ve bi de insanlar buna itibar ediyor Bi de ülke niye gelişmiyor? Lan dangalak o kadar televizyonlara çıkıyorsun o teknoloji astronomi bilimi olmasa yapılabilir mi? O çalışmalar olmasa insanlık bu seviyeye gelebilir mi?

    Not: Daha başka şeyler sayılabilir aklıma ilk bunlar geldi.
    ···
   tümünü göster