/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -1
    Ya birisi çıkmış Suriyeli çocuklara vurun diyor. Birisi çıkmış Berkin Elvan a sövüyo. Ulan siz nasıl insanlarsınız lan? içinizde bir tutam insan sevgisi kalmamış lan.

    Irkçıyız nolcak diyen amk beyinsizleri kaçınız gidip Türkmenistan'ı gördü ? Orda Türk kardeşlerimiz ölüyo amk. Hadi diyelim fırsatınız yok oraya gitmeye yahu kaçınız oraya yapılan bağış kampanyalarına katıldı? Maddi durumunuz iyi değil katılamadınız da diyelim kaçınız ellerini açıp dua etti bir kere? Van'da deprem olduğunda koli koli Türk bayrağı yolladık. Aferin bize adamların bayrağımıza laf etmelerini sağladık gurur duyalım.

    Hanginiz bir kürtle konuştu? Kaçınız evinde misafir kaldı bir kürdün? Adamlar canlarını verecek be misafire canlarını. Bize kürtlerin kötü gelmesinin tek tarafı şu: Bağımsızlık istemeleri. Buna bir şey diyemem. Bana göre verilmemesi gereken birşey. Ama düşününce biz Türkler yıllardır bağımsız yaşarız. Adamların yerine koysak kendimizi bu hakla sahipler.

    Berkin Elvan'ı öldüğü zaman övdünüz. Açın inci Caps ve inci sözlük facebook sayfalarına bakın. kaldırılmamış hala. Neden iki tane adamın lafıyla salak yerine koyuyosunuz kendinizi? Hemen kışkırtılıyor ve kendinizi bi tak sanıyorsunuz. Allah ıslah etsin sizi yazık
    ···
   tümünü göster