/i/Tespit

  1. 1.
    +48 -1
    1-) akşama kadar o tarz senin bu tarz benim sörvayvır gibi şeyler izleyen, boş kafalı, boş insancıklar.

    2-) bu kadar boş olmalarına rağmen sıtarbakısta bi kahveye beşşüzbin verince kendini çok
    bir tak sanmalar

    3-) kendini dünyanın en zeki insanı sanıp, bütün erkekleri aptal yerine koymalar

    4-) feminik olup, kadın erkek eşitliği adı altında kadının üstünlüğünü topluma işlemeye çalışmalar

    5-) kendini üstün, kutsal bir varlık sanmaları

    6-) uzun boylu ama zayıf, zayıflıktan çıkan mide kasını karın kası zannedip özgüven depolayan, ortalıkta vileda sopası gibi dolaşıp baba parası ezen, saçların yanlarını aldırıp üstlerini bırakıp 45 numara çelik tabanlı polis botu gibi şekil veren berkecanlara hasta olmalar

    7-) zengin koca aramaları. bunun üzerine allahsızım kitap bile yazarım. böyle bi kız gördüğünüzde uzak durun. yani kız gördüğünüzde uzak durun. böyle ruhsuzluk, eziklik, karaktersizlik olmaz. üstelik bunu yapanlar sıtarbakısçı, yani kendini çok üstün sanan tayfadır. zengin koca lafını duyduğum zaman kan beynime sıçrıyor.

    daha sayammı?
    ···
    1. 1.
      +8 -1
      Panpa entryi silermisin zayıf ve kaslıyım kalbim kırıldı
      ···
    2. 2.
      0
      Panpa zengin koca lafindan bu kadar sinir olmana sebep olan sey ne
      ···
      1. 1.
        +6
        yeni nesile bakarsan şunları görürsün:

        1-) sıtarbaksçı tivitici instegramcı bir tayfa var. kendini herkesten her alanda üstün görür. milleti aşağılamaya bayılır. ve hepsinin ortak yanı: zengin koca istemesidir.

        2-) şimdi gelelim, madem bu kadar üstünsün, madem herkesi aşağılık görüyorsun, zengin koca istemek nedir? bir başkasının eline bakmak, bir adamla nasıl birisi olduğuna bakmaksızın sırf parası için evlenmek nasıl bir ezikliktir? nasıl bir karaktersizliktir? bu kadar ezik olup da kendini bu kadar üstün sanmak geri zekalılık değil midir?

        3-) bu kadar alçakça bir şeyi, açık açık dile getirmek, hatta bu bir espriymiş gibi söyledikten sonra bir de kahkaha atmak nasıl bir huurluktur?

        bir insanla evlenmeye karar verirken neyine bakarsın? uyumuna, kişiliğine, karakterine, düzenliliğine, temizliğine titizliğine, iç dış motor yani kısaca. eskiden yakışıklılığa önem veririm diyenler bile aşağılanır, huur muamelesi görürdü. şimdi yakışıklılığında bir önemi yok. açık açık parası için evlenirim, zenginse sıkıntı yok, zengin koca, zengin koca... diyor dıbına kodumun ruhsuz karaktersiz ezik kezbanı. biçimini gibtimin huursu.

        peki, soruyorum o zaman, senin gibi bir huurnun açısından bakıldığında, zengin bir adamın karısı olmakla metresi olmak arasındaki fark nedir? kağıt üzerinde resmi olarak evli görünmek mi? birisiyle sırf parası için beraber yaşamak, ciks yapmak huurluğun tanımıyla bire bir uyuşmuyor mu? senin bir hayat kadınından ne farkın var?

        söyleyeyim, sen bunu açık açık her yerde söylüyor ve komikmiş gibi söyledikten sonra bir de gülüyorsun. ruhun böyle huur olduktan sonra zengin bir adam gelip senin gibi bir kezbanla evlenir mi sanıyorsun? zengin koca istiyorum diyenlerin kaçı amacına ulaşabilmiş acaba?

        bu nasıl bir aptallık, nasıl bir geri zekalılıktır ya?

        ama bunu diyen insanları bir diğer ortak noktası da, ben erkekte tipe şuna buna değil, zekaya bakıyorum canım, bana zeka çekici geliyor demeleridir. bunun bi adı vardı afilli bişey, unuttum şimdi. daha doğrusu hiç ezberlemedim. beyin fetişistlerine deniyor. peki bunu diyenin, kendinin ne kadarlık aklı var?

        neresinden tutarsan tut elinde kalır. zengin koca diyen aptaldır, geri zekalıdır, kahpedir, huurdur, huur ruhludur.
        ···
      2. 2.
        0
        Yarısını okudum gerisini okumaya gerek duymadan bastım şukuya
        ···
   tümünü göster