/i/Tespit

  1. 126.
    0
    amk bulmuş liselileri oyunu bilmeyenleri şuku almış amk muallaksi, vice citynin tanımını yapmak nedir lan ambiti
    sırayla hepsini çürütüyorum
    1- kübalıların beyaz amerikalı olduğunu sanmakta güzel kafaymış dostum. oyun hikayesinde açık açık umberto ile para için çalıştığımız anlatılıyor. son voodoo patlatma bölümündeyse çok para verileceği için işe giriyoruz. ayrıca haiti görevlerini yaparken bize çay içirip voodoo büyüsü yapan teyze gibi insanlar bu büyüleri hala haitide yaparlar az araştırın amk.
    2- lance vance'ın öz kardeşini vice city storiesde yönetiyoruz ve tommyden taşşak olarak küçük olsada çok daha ahlaklı bir karakter. lance'da victorun intikdıbını almak için tommyle çalışıyor zaten. sonrasında tommy lanceye hakkını vermiyor bir bakıma ihanetinde haklı. başta ortaklarken sonda tommy patron olmuştur.
    3- oyunda trojan voodoo görevini yapmadıysanız haitililer öyle kafasına göre savaş açmazlar. görevden sonra adamların merkezini yıkıyorsun bir zahmet düşmansınız. ayrıca gta 3'te de salvatorenin adamları(italyan) da yakuzalarda, cartellerde dönem dönem sizi gördükleri yerde indiriyorlar yine mi ırkçılık.
    4- oyundaki botların çoğunun yürüyüş mekanizması aynıdır. fiziksel özelliklere göre küçük oynamalar vardır mesela bikinili kadının kıvırtması gibi. ama senin dediğin siyahi karakterin nerdeyse aynı planlamalı deri ceketli beyaz versiyonuda vardır. haitili bölgesinde siyahi yapar hırsızlığı malibu club çevresinde beyaz.
    ayrıca miami demografisini araştırırsan siyahi nüfusun az olduğu yerlerden biridir. buda siyahi botların az olması nedenini açıklıyor.
    5- buna birde oyunu çok oynayanlar bilir yazmış hepten elim ayağım titredi. gtanın tüm serilerinde vardır bu, botlar nadirde olsa suç işler. ayrıca 2001den beri gta serisini oynayan biri olarak benim başıma bu olay genel olarak beyazlar tarafından gelmiştir.
    ···
    1. 1.
      0
      yazdıkların mantıklı şeyler ona lafım yok da benim bahsettiğim, değindim noktayla alakası ne amın oğlu?

      ben tamamen bilinçaltını ele aldım. yok vodo görevini yapmadan ateş etmiyolarmış da yok botun yürüyüşü öyleymiş de yok lance ihanet yemiş o yüzden karşı tarafa geçmiş de...

      önce git bilinçaltı nedir onu öğren. oyundaki ilk zencileri ricardo diaz ın ilk verdiği görevde öldürüyoruz. ve oyunun sonuna kadar zenci öldürmeli görevler devam ediyor. hatta en sonunda da lance ın olayı gerçekleşiyor. bunlar haklı veya haksız da olsa oyuncunun kafasına hele hele küçük yaşlarda olan oyuncuların kafalarına zenci düşmanlığını işliyor.

      ergen çocuk tommy'nin lance'a hakettiğini vermediğine bakmaz ve o haitililerin dost, düşman olduğuna bakmaz. onun için tek haklı ana karakter tommy'dir. onun öldürdüğü düşmandır. sevdiği de dosttur.

      ben en çarpıcı şeyleri ilk 3 maddede ele aldım zaten. sonraki maddeler puzzle ların devamı oldu. karşında çocuk yok bi de öğretircesine o botların aynı mekanızmada yürüdüğünü söylemişsin. biz bilmiyor muyuz amcık.

      açıklamalarını mantık çerçevesinde ele alırsak normal.
      fakat bilinçaltı çerçevesinde ele alırsak çok komik ve saçma olur.

      bi daha da her taka burnunu sokma.
      ···
   tümünü göster