/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +174 -14
    edit : HiKAYEME SON NOKTAYI KOYDUM. ALLAHA ISMARLADIK DOSTLAR...

    Öncelikle kendimi tanıtayım beyler.
    1.78 boyunda ortalama tipte üni okuyan bi panpanızım.
    Denize kıyısı olan leş bi üniversitede okuyorum. Leş dediğime bakmayın motorlar çok ama ilgimi çekmiyor. Şu sıralar inzivaya çekildim. Bu anlattıklarım yaklaşık bikaç ay oldu yaşanalı ve yeni bitti gibi birşey.

    Sömestr tatiline henüz girmemişiz finaller bitmiş herkes bi tarafa dağılmış amkoduğumun ünisinde. Ben de otelde kalıyordum. Kırıkkaleden manita vardı benim orda üni okuyordu ankaraya gittiğim zaman felan buluşurduk. Üni ortamı beni baya değiştirdi yeni çevre yapınca. kız da haklı olarak manas destanının devamı niteliğinde upuzun bir mesajla bitirdi 6 aylık ilişkimizi. Haklıydı da beyler, kıza ilgiyi kesmiştim. Herneyse ben de bu olayın tribiyle sahile gittim, aslında üzgün değilim ama ayrılık tribine girmişim geçtim bi banka oturdum. Gemileri izleye izleye malak oldum iyice. yanıma çiftler çocuklu aileler felan gelip oturdu akşama kadar. sayamadım. havanın kararmasıyla iyice melankoliye bağladım. aynı bankta hiç kalkmadan bi sigara almak için kalkmıştım, tam 5 saat oturduğumu bilirim. sahilde iyice boşalmıştı, sonra yanıma 20 li yaşlarda bi kız geldi oturdu ama nasıl bir kız. yani manitadan ayrılma tribinde olmasam denize boşalırım o derece. resimdeki kızı da andırıyor ufaktan. saç rengi vs. bi 15 dakika kadar oturdu arada telefonla felan uğraşıyodu bu.
    bende sigara üstüne sigara yakıyorum. artık sigaradan da zevk almamaya başlamıştım. tam kalkıcam beyler toparlanıyorum poşetim felan vardı bu bana neden bu kadar sessizsin dedi kısık sesle. anladım ama bir daha sordum buna pardon anlamadım diye. tekrarladı ses tonunu hiç değiştirmeden.

    edit : hikaye tam gaz devam beyler bu kadar tutacağını harbiden beklemiyordum amk heralde koyduğum fotoğraftan dolayı oldu bilemiyorum, çok soran olmuş fotoğraftaki kızı. lauren calaway mıdır öyle bi yannak işte. ferre yıldızı. sinepten ekleyin çekin osbirinizi. sağ elinize kuvvet
    ···
   tümünü göster