/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +110 -12
    Beyler hala olayın şokundayım. Ellerim adeta pelin su nun telefonu gibi aralıksız hunharca titriyo.Bu olay atilla taşın gözündeki ham çökelek kadar gerçektir. Zaten okuyunca anlayacaksınız...

    Dün gece salondan garip bağırma sesleri duydum. Babadan yadigar 5 10 kalasımı gardıroptan alıp yavaş ve sessizce salona doğru ilerlemeye koyuldum. Karanlık olduğu için bi elimde sopa bi elim duvarda öyle ilerliyordum.O sırada elime bi bişey geldi elime baktım kahve rengi taka benzeyen bişey. Kokladım ve o anda dehşete düştüm kendi kendime "aman tanrım yoksa bu???1"yere baktım bir sürü cam kavanoz vardı.Ben şok ben iptal!!! evet beyler nutellaydı. Kapıya doğru ilerledim ve birden açtım bir de ne göriyim.2 tane ışık saçan ,fularlı, kemik gözlüklü mahluk nutella yiyerek tartışıyolar. Biri diyo" şeytanın ateşten var olması onu bizden yapmaz"diğeri "Faşist!! Hepimiz şeytanız" ... ben iyice korktum tabi ... bağırdım bunlara kimsiniz siz ne istiyorsunuz!!1Beni fark edince üzerime gelmeye başladılar bende "Eüzü billahimineinciciyimgiberim" dedim birden yok oldu binler odama geçtim soluk soluğa kapımı kilitledim arkama bir döndüm birde ne göreyim gitmeden mesaj bırakmış binler. "elinde sopayla cine girişme sinsilesi" diye.
    Beyler korkuyorum bu sabahta uyandığımdada üstümde yogan değil fular vardı. Yardım edin bi yol gösterin en kötü ihtimal Hz.Sirkan efendiyi eve çağırıp bi hatim yapmayı düşünüyorum yardım edin!
    ···
   tümünü göster