/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +5 -2
    Beyler bu deneyi öncelikle 4 ateist üzerinde deneyip %100 luk başarı elde ettiğimi belirtmek isterim. öncelikle evden çıkmadan bugün bir ateisti müslüman yapmak üzere çıkmak üzere olduğunuzu bildiğiniz için gusül abdestinizi alıp dışarı adamımızı atarken besmele çekiyoruz. Eve en yakın ateisti bulup yanına gidiyoruz. burası en kolay kısım ateiste Allah(c.c.) ile ilgili bir konu açıyoruz hemen atlıyor çünkü kendini savunma mekanizması otomatik devreye giriyor. arkasından sizlere bir örneğini vereceğim bir diyalog ile bu işi sona getiriyoruz. siz panpalarim ezbere gitmeyin diyaloğu bu örnek üstünden gidin. B:biz A:atesit
    B: kardeşim senin Allah'ı inkar etmenin sebebini merak ediyorum
    A: ben kanitlanamayan birşey için kendimden odun vermem gördüğüme inanırım vsvsvsvsvsvvsvs. ..
    tamda bu noktada öldürücü darbeyi koyuyoruz beyler ve hanımlar
    B: kardeş şimdi diyelim ki Allah yok ve sen bu hayatı istediğin gibi yaşıyorsun alkol sigara zina hepsini yapıyorsun eyvallah. ama ya Allah varsa? sen bunları yaptığın için hem yanacaksın hemde kendi sağlığının amina koyacaksın.
    cümleyi daha sağlıklı ve anlaşılır kurmanız sizlerin yararına. bu cümleden sonra kulağına eğilip "eri bı dizzek erii" diyoruz manası ise "gotunu gibeyim" oluyor. şimdiden başarılar beyler denemelerden sonra teşekkürlerinizi başlık altından alırım.
    edit: çugulayan dün müslüman ettiğim ateist
    ···
   tümünü göster