/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 276.
    0
    lan adam evli zaten. evli adamın zina yapması kimseyi rahatsız etmiyor nedense. evliliğinden alamadığı hazzı fırsatçılıkla kapatmaya çalışıyor puşt.

    öte yandan kızın babası parayla çocuk büyüteceğini sanan bir gerizekalı. bir de polis olacak amk hiç mi görevde neler olduğunu görmedin? kızın kimle arkadaş? okuldan sonra nereye gidiyor? ne yer, ne içer? kız bunalıma giriyor sınav stresi sanıyor mallar. öyle saldım çayıra, dersleri iyi, okulu seçme okul iş tamam oldu bitti. aferin evlat yetiştiriyorsun.

    gelelim kıza. hiç çocukmuş, heves vs bilmem ne demeyin. bu kız 8 ay sonra evden uzakta bir şehirde üniversiteye gidecek. aynı yaşta bir oğlan yüzkızartıcı bir suç işlese ağzına sıçarsınız. ama eşşek kadar kız öğretmeniyle ilişki kurmanın yanlış olduğunu bilmiyormuş gibi altına yatıyor. sonra da ölünce masum oluyor. adaletinizi gibeyim.

    kızın tamamen masum olduğunu savunanlar burada hergün yengemi, öğretmenimi bilmem ne yaptım diye fantazi kuran liseli veletlerdir. Bir de cinsel pgibolojisi bozuk hasta ruhlu huur çocuklarıdır. Hepiniz hastalıklı fantazilerinizi bu olay üzerinden örtüyorsunuz.

    Kısaca öğretmen de kız da zinanın suç olduğunu, statü olarak ilişkilerinin yanlış olduğunu bilecek kadar akıllı. Buna rağmen yaptıkları anlık bir hata değil, uzun bir süreçtir. iki taraftan birini savunan mutlaka bu tür fantazilere açıktır.
    ···
   tümünü göster