/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +153 -10
    20 li yaslarinda bir delikanli.. Zayifliktan kemikleri sayiliyor. Okuldan eve giderken gordum. Elinde bir simit tepsisiyle.. Belli ki satip evine para goturecekti. Belki durumu olmadigi icin okuyamamisti. Bir anda yere yikildi. Caddenin ortasina simitleri acmalari dokuldu. Iyi misiniz diye yanina kostum. Agzindan kopukler geliyordu. Oyle bir sıkmıştı ki kendini. Sara nobeti geciriyordu. Titriyordu. Ölecegini sandim bir an. O kadar uzuldum ki beyler anlatamam. Daha onceden trt de yayinlanan bi ihtimal programinda sara nobeti geciren birine nasil davranilacagi yaziyordu. Iyi ki izlemisim dedim. Kafasini yere carpacakti zor tuttum. Allahim nolursun yardim et dedim. Kisa bir nobet gecirdi. Esnaflar falan toplandi. Ambulansi aradilar. Kendine gelince" simitler nerede" dedi. Caddenin ortasina savrulmus simitlerini topladim. Yesil kartin yok mu diye sordular delikanliya. Pek anlayamadim ama vizesi mi dolmus oyle bir sey iste.

    Uzun lafin kisasi bir simit yemeden once iyi dusunun beyler belki sizin yasinizdaki ya da daha kucuk birisi ekmek parasini cikarmak icin nelere katlaniyor. Halinize sukredin. Yolda gordugunuz fakir insanlara kucumseyerek bakmayin. Her zaman gulumseyin. Gulumsemek en guzel sadakadir.

    Edit2: Panpalar siz de yolda giderken sara nobeti geciren birini gorebilirsiniz. Youtube tan video falan izleyin. Ve baktiniz ki birinin agzindan kopukler cikiyor kafasini tutmaya calisin. Sara hastasi nobet halindeyken ne yaptigini bilmez. Kafasini hizla yere carpar bu sarsinti kafatasini kirabilecek gucte olabilir. Ne yapacaginizi tam bilemezseniz avaziniz ciktigi kadar bagirip insan toplayin ben mahalleyi ayaga kaldirdim yardim edin diye.

    Tokat, soguk su kolonya gibi seyler sakin vermeyin sara hastasina. Kesinlikle yapmayin.
    ···
   tümünü göster