/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 326.
    +1 -1
    1)Afganistan, iran, Irak, Suriye, Mısır orada kucak açmış gidebilirsin.

    2)Atatürk Milliyetçiliği anlamak için önce Türk soyundan olman lazım. Arap bozmaları anlamaz.

    3)O zamanlar Osmanlıcı kafadan yeni yeni çıkıyordu insanlar ve kıyafet inkılabı yoktu, modern kıyafetler yokken ne giyeceklerdi ki çok bilgili, kültürlü, okuma yazmayı bilmeyen salak herif.

    4)Dediğinden bir gib anlamadım salak herif önce 2 kelimeyi 1 araya getirmeyi öğren.

    5 Nerde?

    6)Din ve inanç özgürlüğü kişiden kişiye değişir.Ben inançsız biriysem bu benim vatanım için ölmeyeceğim anldıbına gelmez cahil çocuk, bak elim ayağım titriyor şu an sana sinirden.

    Neyse devamın boş konuşmuşsun ben sana birkaç şey yazayım:

    Muhtemelen ailen muhafazakar, bu kadar sığ ve ezberci konuşmalarına bakılırsa Mustafa Kemal Atatürk'ü anlamak için hiçbir yazı okumamışsın.En basitinden nutuk bile okumamışsın cahilsin kısaca.Sen var ya sen aptal arap bozması sen ne hak ediyorsun biliyor musun ? Suriye gibi bir yerde geberip can vermeyi.

    Dinine karışmam, kimsenin dinine karışmam hatta ülkemizde bu durum böyledir zaten ki daha ne istiyorsun anlamıyorum(şimdi diyeceksin ki akp sayesinderörörör he kardeşim he herkes dinini kendi içinde yaşadığı sürece kim kimin hayatına karışabilir).Ayrıca Atatürk kendi cebinden para verip Kur'an-ı Kerim'i Türkçe mealini yazdırmıştır. Sırf insanlar ulemaların kucağına oturmasın, din tüccarları dini pazarlamasın diye.

    Atatürk'e tapmam ama ona çok büyük saygı duyarım bunun sebebi böyle bir coğrafyada hala yıkılmadan dimdik ayakta durmamızı sağlamasındadır. Türk olduğumuzu bize hatırlatması sayesindedir. Lütfen biraz kitap oku lütfen.

    Ulan bir kere senin ekonomin yerlerde sürünmüyorsa bunun sebebi latin alfabesi sayesinde.

    Edit:Hızımı alamadım devam ediyorum.

    Senin o asıldı filan dediğin hacı hoca var ya.Kurtuluş Savaşı zamanında Yunanistan'ın uşaklığını yapan milleti din adı altında kandırmaya çalışan vatanın birliğini bozmaya çalışan orrrrospu çocuklarıdır. Muhtemelen dedenin arkadaşları da asılmıştı daha da tartışmak istersen bana mesaj at tarih bilgini gibeyim senin acayip sinir oldum sana.
    ···
   tümünü göster