/i/Haberler

İnciden al haberi
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 251.
    +2
    Peki gerizekalı...
    Şimdi sana şöyle anlatayım,ben daha yeni ergenliğe girerken bir 5-6 sen oluyor bu olay olalı. Sınıfımızda yavşağın teki tüm kızlara eller dayardı.Ben bişi demezdim sadece yanında dururdum. Kızlar da buna hiçbişi demezdi, gülerlerdi,yavşak yavşak bakış atarlardı. Sonra bu kaşarlardan biri gitmiş bir hocaya çıtlatmış durumu.

    Bende gümbürtüye gittim amk. Sınıfta 2 kişi vardı böyle ergen ergen elleyen arka sırada osbir çeken. Sınıftaki tüm erkekleri disipline verdiler dilekçelerden bahsedildi biraz bana ben meğer her fırsatta dayıyormuşum millete falan filan. Kızlar bizi uyarmış biz devam etmişiz söylerseniz döveriz falan demişiz amk onlar gülüyor çocuk dayıyor tak bize kalıyor. Hocalar bu ipnelere o kadar yüz verdiki sınıfta montumu alcam kıza çekilsene diyorum önümden çekilmiyorm diyor. Bağırıyor falan.

    Disiplin suçu yedim amk ömrümde ilk defa. Hocalardan birkaçının da ferresi çıktı diye dedikodu yaymışım. Bize hiçkimse sormadı ne yaptınız neden nasıl diye.Amk kelimemiz bile dinlenmedi. Tüm hocalar gönderme yapıyor sınıf hocası gelip 2 çakıp gidiyor. Dedikodusu (güya) çıkardığım hoca beni çekti sınıfa konuştu fikrimi aldı. Onun sayesinde devam ettim okluma.Önceki gün kanka dediğim kız bana iftira atıyor.

    Sonra gezindim birkaç kişiye sordum kim söyledi beni diye. Birisi fısıldamış adımı amk diğerleri de duyup yazmış. Hepsinin de dıbınakoyayım, hayatımında en gibik anlarıydı.Şimdi kızlar namussuz ama kendilerini namuslu göstermek için yemiyecekleri tak yok anlıyormusun ? izmirdeki afiş başlığını okuduysan ki eminim çugu atmışsındır.Amk madem öyle bende karıya da giderim eve geç de gelirim. Eşitlik imkansız kafan basıyor mu ? iki cinsiyet de diğerini ezicek özelliklere sahip. Burada ben anlayışlıyım modernim yok işte gavatım falan gibtir edin bunları.

    Ha ben bilemem Cansel davasını orası ayrı tabi. Belki adam huur çocuğunun tekiydi.Şimdi günaha da girmeyelim. Yazık etti kendine kız.Ama adam hakkında da ileri geri konuşmamakta fayda vardır kardeşim.
    ···
   tümünü göster