/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 76.
    +9 -1
    lan ne geldi aklıma bak. sene 2005 falan, daha 11 12 yaşındayım.
    olay almanyada gerçekleşiyor. benim peder bey de imam. orada caminin bakkalı var hemen arkasında. ben de acayip şeker, çikolata falan severim. orda da çok taşşaklı şeyler var valla.

    şimdi benim canım 1 2 şey çekti camdan dikizliyorum. vakit de namaz vakti- herkes namazda. bir bakayım dedim kapı kilitli tabi. giriş de sokağın önünde görülüyor baya.
    ulan o an nasıl canım istediyse bir anda taş, teneke sandalye falan topladım kendime yol yaptım pencereye ulaştım. pencereyi de sadece üst taraftan açmışlar. hava alsın falan diye.
    neyse ben girince içeri kendimi bir kaybettim. çikolata, şeker, kek, bisküvi, tatlı, sakız lan ne tak varsa camdan aşağı atıyorum. neyse sonra cebimdeki 1 2 euroyu da bıraktım çıktım eve taşıyorum ne var ne yok. neyse malzemeleri tüketirken bir terslikler var farkediyorum. çıkıyorum bir görüyorum 2 ekip arabası polis. lan bir korkuyorum falan, neyse bakıyorlar sadece abur cubur gitmiş. 2 3 çocuktur diyorlar. bizim türklerin kameralar da çalışmıyormuş ordan yırtıyorum .d
    çocuk aklı işte
    ···
    1. 1.
      +2
      gülmekten osurdum
      ···
   tümünü göster