/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 326.
    +2 -2
    bakın uzatmak istemiyorum.
    en azından ciddi bir konuda biraz daha saygı beklerdim.

    1) benim için türkiye şimdi de vatan değildir. islamın hakim olmadığı düzeni baştan aşağı reddediyorum. ne anayasa benim anayasam ne hukuk benim hukukum.

    2) Atatürk milliyetçiliği zart zurt demiş bir arkadaş ama bunun ne olduğunu tabi ki de söylememiş. lütfen beni bu konuda aydınlatın.

    3) Atatürk zamanında sıkıntı olmadı diyen olmuş. sizin tarihçilerden örnek vereyim ki güvenesiniz. ilber ortaylı da celal Şengör de bunu açıklıyor:
    savaş zamanı Atatürk hep cübbeli şalvarlı halk ile beraber idi. savaşa onlarla gitti zaferi o çarşaflı, sakallı insanlarla kazandı. daha sonra savaş bitince cumhuriyetin ilanı ile beraber bu kesimden kurtuldu.
    şimdi beyler kim kimi kullanmış? lütfen atatürkün savaş öncesi ve sonrası fotoğraflarına bakın. ilber ortaylıdan dinleyin.
    şeyh said diye bir mücahidi 'kürdistan davası' gibi bir iftira altında yargılayıp idam ettiler, adamın savunması ise şu idi: 'savaşı kazanmadan önce allah diyordunuz, o halde allahın getirdiği zafenden sonra neden onu unuttunuz'

    4) siz o kadar cahilsiniz ki saplanıp kalmışsınız bir tarafa. neden dünya mahkemelerinde de Avrupa insan hakları mahkemelerinde de türkiyenin tek 1 mahkemesinde bile sadece ama sadece 1 tane başörtülü olduğu için okuldan atılan öğrenci haklı bulunmadı?
    aynı mahkemeler pkk'lı leyla zanayı haklı buldu. türkiyede de avrupada da insan hakları mahkemesinde de. nasıl bu mahkemelere güveniyorsunuz?
    benim ne babam ne annem kötü bir insan. darbe zamanında ikisi de 100'lerce kez ifade verdi. dayılarım da teyzelerim de amcalarım da bunlarla boğuştu.
    sizin o özgürlük dediğiniz cumhuriyetin bize yaptığı zulmü zaten diğer ülkeler bile yapmadı.

    6) çok biliyorsanız devleti kurtarsaymış diyen eleman cevabı verdim. zaten ülkeyi bizim dedelerimiz kurtardı. allahsız kitapsız dünya peşinde yaşayan insanların savaştığına mı inanmıştın? yazık

    7) lan imamların insanların aklını çelmeye ihtiyacı mı var? zaten ne başörtüye izin var ne sakala ne islami bir şeye.

    8) zaten hakaret etmedim, saygı duymak zorunda değilim ve duymuyorum.

    tek bir sorunun cevabını istiyorum. bu şahsa olan bu takıntı nedir?
    zaten ben kötü bir şey demedim.
    ···
   tümünü göster