/i/Haberler

İnciden al haberi
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +70 -22
    eksi yağmuruna tutulacam ama gibimde değil. tecavüze uğrayan bir kızda darp izi olur. 40 yaşında biriyle çıktığına göre de pek tekin ayak değil. peki neden intihar etti ? cevabı şu. sonrasında pişman oldu. o öğretmenin yedi ceddini gibeyim. ama o kız için de üzülemem kimse kusura bakmasın
    ···
    1. 1.
      +6 -4
      Bir kaç sene önce çıkan yasaya göre reşit biri ile reşit olmayan biri cinsel ilişkiye girerse reşit biri ona tecavüz etmiş sayılır
      ···
    2. 2.
      +7 -14
      amcık ağızlı bin, kızın ne günahı var. hocasına hayranlık besleyen herkes tecavüze mi uğrasın. belli ki hoca burada art niyetliydi, şerefsizdi yavşaktı. ama bu yorumu yaparken sesinde ondan kalır yanının olmadığını düşünüyorum, sen de aynı şeyi yapabilecek potansiyele sahip bir zütsün. bana ilgi duydu öğrencim acımam giberim dersin. yavşak.
      ···
      1. 1.
        +7 -2
        öğretmenine hayranlık besleyen öğrenciler mutlaka vardır. sınav stresi ve ergenlik döneminin kimlik bunalımları arasında kalan bir kızın her kararı doğru olmayabilir, zira her insan yanlış kararlar verebilir. burda asıl suçlu hocadır, hoca hocalık yapıp kızı bu yoldan döndürebilirdi ancak o kızı kullanmayı tercih etti. bunu anlamak zor değil. ama seni suçlayamam sen de gibindirik toplumun kalıp yargıları ile yetiştirilmişsin. kız kuyruk sallamış, istemiş o halde gibilmeli anlayışı yer etmiş o kuş beyninde.
        ···
      2. 2.
        -1
        ULAN NE KIZ iSTEMiŞ BU ADAM KIZIN iNTiHARINDAN 1 GÜN SONRA iNTiHAR EDECEĞiNi DÜŞÜNMEMiŞTiM DiYE iFADE VERRN iNSAN HALA TECAVUZE UĞRAYAN iNSANDA SUÇ BULMAYA CALISIYORSUNUZ ZIHNIYETINIZI gibEYIM
        ···
      3. 3.
        +1 -1
        he oldu amk her öğretmenine hayranlık duyan gidip öğretmeninin altına yatabilir dimi dalyarak. henüz öğretmen olmasam da öğretmenlik stajı yaptım ben de. son jenerasyon liseli kızlarınki hayranlık değil. yanıyo amk huurları.
        ···
      4. 4.
        +1 -2
        Senin yapacağın stajı sileyim, züt. sen başlamadan bırak bence. senin zihniyetindeki züt oğlanları yüzünden öğretmenlik karalanıyor. benim bahsettiğim şey bir ergenle yetişkin arasındaki muhakeme edebilme farkı. senin de aynı taku yiyeceğin belli.
        ···
      5. 5.
        +2 -1
        tavsiyen için teşekkür ederim dostum. benim de sana tavsiyem, sakın kız babası olma. kızın 40 yaşındaki adamların altında inleyecek ergen olur olmaz, sen suçu kızında aramayacaksın. öyle bi genişlik görüyorum sende.
        ···
      6. 6.
        -2
        Ulan züt Lale'si darp izi olur diyorsun belki hap verip uyuttu sonra pis elleri ile kızı kirletti veya kız istediği kadar çırpınsın gücü olmadığı için karşı koyamaz illa darp mı olucak tecavüz olması için aq
        ···
      7. 7.
        0
        Böyle adamlar ile muhattap olmamak lazım. bu adamların gözünde at gözlüğü ağzında yemlik olur. kızında suç aramazsın diyor kızın 40 yaşındaki adamlarla olursa, adamın bakış açısı bu. böyle şerefsizlerin öğretmen olmaması lazım ya. buna itirazım var. potansiyel tecavüzcü. yani okulda öğrencisi selam verse bu yavşak medet umar, böyle bir hayvan zihniyetinde.
        ···
      8. diğerleri 5
    3. 3.
      +1 -1
      yahu tecavüz etmiş falan sayılmaz huur çocukları kulaktan dolma bilgilerle gelmeyin ecdadınızı gibicem. 18 yaşından küçük biriyle birlikte olmak tecavüz sayılıyorsa bunun cezasıyla bir çocuğa tecavüz etmenin cezası aynı mı yani. hukuk bu mu amın evladı.
      ···
    4. 4.
      +3
      burada bir ilişki sözkonusu. tecavüz olsa o cinsel istismardan yargılamazlar. kızın da gönlü varmış bu işte ben burdan bunu anlarım. adam o yüzden o kadar rahat arkadaşlar. ilişki yaşadılar sonra pişman olup kafasına sıktı.
      ···
    5. 5.
      +1
      Kardeşim haklısın valla
      ···
    6. 6.
      +1
      Kim ne derse desin bende bu arkadasin fikrine katiliyorum lise ogrencisi kizi alip bag evine goturuyorsa kizda baya baya istemis oyle kolay mi koca kizi alip goturmek
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster