/i/Tespit

  1. 1.
    +74 -13
    gerçegini kabullenmemiz gerek beyler,

    nufus a vurunca işi tükürügümüzle bogacagımız bir milleti dünyadaki hiç bir millet bir yıldırım harekatıyla işgal edemez ve hiç kimsede bu işe bulaşmak istemez bunun bir kaç sebebi var.

    1: isviçredeki her sivilin evinde en az 1,000 adet mermi ile en az bir adet makineli tüfegin olması,, sebebide isviçre ordusunda skerlik yaptıgınızda terhis olunca kullandıgınız silahın size verilmesi yanındada 1,000 adet yolluk amaçlı isviçre ordusunun sivillere silah ve cephane vermesi..

    2: isviçredeki bütün köprü ve tünellerin devlet tarafından günümüzde c4 ile doldurulması, yani bu gün alkının kullandıgı bütün köprüler aslında yıkılmaya hazır bir biçimde bekliyor tek tuşla isviçrede tek bir köprüyada tünel kalmaz.

    3: isviçre hava savunma sisteminin yıkılamaz oldugu gerçegi, isviçrede askeri havalimanları dagların içine yapılmıi pistlerden oluşuyor bombalamak bir işe yaramadıgı gibi isviçre jeteri bir anda 3 5 bin metre yükseklikten fırlayıp havaya kalka biliyor.

    4: isviçrede havan topuyla vurulamayacak tek bir karış bile alan olmaması, şöyleki panpalar, adamlar bütün daglara 105 mmlik obüsler yerleştirmişler ve isviçredeki her ova ve dag menzilleri içinde, ayrıca cephanelikleride daglarda oldugundan kesintisiz en az 1 yıl düşmana 105 mmlik havanlar atıcak güçteler,

    5: isviçre ordusunun alpine denilen askerler yetiştirmesi buda şu anlama geliyor askerleri evleri olan sarp daglarda düz piyadelerle savaştıgında çok üstün oluyorlar, düşman kuvet ancak elit birliklerini gönderdiginde kendi evlerinde isviçre askerleri elit komandolarla eşit güç e ulaşıyor.

    6: isviçre bankalarında sonsuz sayılıcak kadar kara paranın olması yani birileri işviçreyi işgal etmeye kalkarsa bu paraların sahipleride izlemekle kalmaz,
    ···
   tümünü göster