/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 76.
    +4
    Beyler bazılarınız beni am avcısı olarak nitelendirmiş olabilir. hayır böyle birisi degilim aksine bıktım ugrasmaktan ben oluruna bıraktım ama bunu yapincaya kadar 20 kizla tanismaya calismisimdir rahatindan .bunlarda com teccubelerim oldu ben baya secici biriyim gibilcek kızda cok evlenilcek kız arıyorum o kızında güzel zeki ve namuslu olmasini istiyorum bu ucu bir aradayi bulmak cok zor. neyse konumuza geceyim

    beyler kızlar sandiginiz kadar huur degiller insanlarin cogu salliyor buda adeta bir cember etkisi yaratarak bi yanindakine vuruyor bi kızı opse bile gibtim diyebilcek adam inanın cok kızlarla cok yakın arkadasliklarim oldu samimi arkadasliklar bu bakirelik orani (oral,anal,vajinal herhangi bir iliski) 15/2dir yani 15 kisiden 2 kisisi patlaktır bu benim tahminim cogu kiz opusuyor ellesiyor ayrı konu ..

    panpalar kızların baktıgı bir ayrı konuysa populerlik (1.sn buraya girmeden ufak bi hatirlatma, ben alfalikla betalikla bir ilgisi yok felan demedim bazilari yazimlarimi yanlis anlamis. tabikide özgüvenli olcaksınız ortamdaki erkeklerden bir albeniniz olcak bi farkliliginiz olcak kızlar farkli olani sever acikcasi insanlar farkli olanı severler.)

    beyler simdi ortama girdiginizi dusunuyoruz tesafufu yakaladık ve ortama girdik burda ne yapmalıyız .

    • ustunluk taslamayın kendinizi rezil edersiniz.Egoli gozukmeyin

    • karakteriniz neyse ona uygun giyindiginizi dusunuyorum. sindi karakteriniz gibi davranin insanlar sizi siz oldugunuz icin sevsinler yoksa ilerleyen zamanlarda bocalarsiniz

    • düzgün konusun genel kültürinuz olmasi guzel birsey incide takiliyorsunuz heralde bu basligi okuyorsaniz pek cok baslik okumussunuzdur konuscak birseyler bulursunuz .susmayin susan insani kimse sevmez. komik bir kisiloginiz varsa bolup fıkra anlatin guzel 2"3 fikra bilin.

    • sosyal medya hesabi : beyler tavsiyemce facebooku kapatin eger popiler degilseniz sadece whatsaap ,snapchat kullanin bu size gizemli bi hava katar.(bu kisimlari genel olarak liseli kardeslerim icin yazıyorum.) insanlarda sizi populerlik derecenizi ogrenip ona gore yargilamaz bu ozellik kizlarda cok yaygin.
    ortam cok degismis amk herkezde bi populerlik cabasi populer olmamak sucmus gibi. mesela bilirsiniz populer degilseniz cogu zaman kizlar fotograflarinizi begenmez . (bunun icin cok gecerli bi taktik vericem)

    TAKTiK DENENDi ONAYLADI: http://www.incisozluk.com...ürü-pskolojisi-vardır/

    taktik bu başlıgımda yazılı. üsenmeyip okursanız faydanıza olur .

    • kızlarla mesajlasamayan bir yapiya sahipseniz connedtedtome2 diye bi telefon programi var anonim.chat yapiyirsunuz o programla kendinizi gelistirenilirsiniz.kızlarla konusup fikir alabilirsinizki kızlar A söylüyorsa A yı yapana bakmazlar (bknz: efendi erkek olsun teoremi)
    yinede pratik icin c2 güzel sitedir google playden iniyor.

    Beyler tam toparliyamadim bu entyi basim agriyor biraz. bu arada hikaye onermemi isteyen varsa oneririm.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster