/i/Asosyalizm

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +4
    alnzy
    Eğer işiniz yoksa uyku düzeni bozukluğunu da beraberinde getirebilir. Eşin dostun kahve ve (eğer içiyorsan) sigara olur.

    Ama asosyalliğin dibine vurmuşsanız evde bu değer verdiğiniz maddeleri stoklayarak hayatınızı sürdürmeye çalışırsınız. dışarı çıkmak sizin için marsa test amacıyla gönderilmek gibidir.

    Hatta uzun zamandır dışarı çıkmadıysanız yürüme fonksiyonunuzu kaybetmeye başladığınızın farkına varırsınız. "nasıl yürünüyodu amk" "önce sağ ayak öne gidecek sonra sol ayak ama eller de ayakların hareketlerine zıt olacaktı sanırsam" "yada gibtir et amk elimi cebime koyar yürürüm". Abartmıyorum kafanızdan aynen bu şekilde diyaloglar geçebilir.

    dışarıda kimseyle muhattap olmak istemiyorsanız muhtemelen bi kulaklık işinizi görecektir. böylece insanları duysanız da görmezden gelebilirsiniz. konuşmamaya kıyasla çok daha nazik olur bu.

    sanırım artı eksilerinden bahsetmeye gerek yok çünkü diğerleri yeterince açıklamış gibi. ancak önerir misin derseniz, kafa dengi bi arkadaşınız varsa aynı eve çıkıp 2 asosyal mal olarak evde gül gibi yaşayabilirsiniz. en azından dertleşeceğiniz zaman yanlızlıktan dolayı beyninizin oluşturduğu ikinci siz ile konuşmak yerine bi dert ortağınız olur.
    -- -- --

    marvelvedcci
    ilk başlarda zor gelir. Asosyalim dersin ama kabul etmek istemezsin. Hayat çekilmez hal alır. Ama sonra bir şey farketmez artık insanlar boş gelir yavaş yavaş rahat davranmaya başlarsın.
    -- -- --

    amustundengotgiben
    Bundan bir sene önce bu yazacaklarımı söylesem küfür ederdim.3 senedir asosyalim. Kız arkadaşım yok yaşıtlarım evlendi, iş güç geçmişin yorgunlukları derken asosyal bir insan oldum.Üniversitede son derece sosyaldim.Şunu farkettim sosyal çevrenizle hareket ettiğinizde kendinizi kısıtlamış oluyorsunuz her konuda. Bilgi, kültür, hayata bakış açınız o sosyal çevredeki insanlarla kısıtlı kalıyor farkında olmadan. Ama asosyal ve yalnızken kendinizi her konuda geliştirebiliyorsunuz. Tabi bu biraz hayata bakış açınızla da alakalı. Sığır gibi halı saha maçları,pes turnuvaları ve bilgisayar oyunlarına dalarsanız körelip gidersiniz. Bilmediğim okumadığım öğrenmediğim ve deneyimlemediğim ne kadar çok şey varmış. Asosyalliğin öğrettiği hayata bakış açısı, yalnız da insanın kendine yetebilmesi...
    Eğer üniversite öğrencisiyseniz bunu dengeleyin. Mal gibi okula gidip gelmeyin sosyalde olun asosyalde. Daha sonra zaten asosyal olacaksınız.
    Teşekkürü bir borç bilirim yalnızlığıma ve asosyalliğime.
    Yazılacak çok var aslında bunun üzerine...
    -- -- --

    darbeliberk
    Eğer kendin gibi asosyal sevgili bulabilirsen tadından yenmiycek huydur
    Not: Ben bulamadım
    -- -- --

    vallaannemgiber
    Artıları :
    -Artık hayattan kendinizi soyutlamışsınızdır , özellikle bi yakını ölenler için sevinçsizlikte acımasızlıkta ayrı bi hediyedir.
    -Yalnızlık hariç hiç bir şey için ağlamazsınız
    -Kimsenin sizden bi beklentisi yoktur - çükü daşşağı yatırıp istediğinizde serbestsinizdir-

    Eksileri ;

    -Bazı şeyleri yaparken yanına birisi lazımdır , ve sen sahip değilsin o birine
    -Bazen geceleri kafanı yastıkla sıkıştırıp ağlamanı durdurmaya çalışırsın , yalnızlık koyar
    -Hele aşıksan (asosyallerin %90 ı aşık olmaz) işler çük kılların gibi karmakarışıktır.
    -Yarın öbür gün ölsen kimsenin gibinde bile olmaz. Cenaze namazını sadece imam kılar.
    -- -- --
    penisin1ya
    ileri görüşlü yapar adamı, olacakları önceden kestirirsin çoğu zaman. Haklı olursun sıklıkla, tabiki de çevrendeki embesiller hiçbirşey anlamaz halinden fakat 1 dostun varsa hayatını güzel kılan, zevkli olur günler.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Panpa editlemistim onuda eklesen hoş olur
      ···
      1. 1.
        0
        Editledim..
        ···
   tümünü göster