/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 51.
    +1
    Yanlış başlık.

    Dün gerçekten asosyallerin asosyali, sizden daha asosyal ve sinik bir arkadaşım o kadar mükemmelötesi bir taktik kullandı ki kızla tanışmak için akıllara zarar, anlatıyorum:

    Fotoğraf atölyesinde hocayı bekliyoruz, atölyenin arkasında da alt sınıftan iki kız var. Bunlar sınıftan çıkarken "Mustafa hocayı görürseniz söyler misiniz atölyenin anahtarı Damla'da diye?"
    Ve arkadaşın ağızlarımızı açık bırakan hamlesi:

    +Hanginiz Damla?

    -Ben

    +Ben de Soner, memnun oldum (;

    bin herif gittim yanına sırtına vurdum helal koçum diye ahaha
    ···
    1. 1.
      0
      bende bunu anlattim panpa tesaduf yaratmak . nunara istemek ve direk yanina gidip merhaba bem komando demekle olmuyo dedim .bisey daha birisinin anahtar istenesi o muhabnetin buyecegi alamina gelmez bundan sonraki kisim asil zor
      ···
    2. 2.
      0
      Hocam tesadüfü nasıl yaratacaksın?
      ···
    3. 3.
      0
      panpa entylerimin tamamini okuduysan bunu anlattim kizin takildigi ortamda takilirsan arkadaslariyla arkadas olursan tesadufu yaratirsin senim arkadasin durumu kullanmis kiza bi adim atmis ben olsam sonraki adimimi kizi cikista yakalamaya ve eve birlikte gitmeye calisirdim fazla ara sogumadan kiz tek gidiyorsa merhaba naber anahtari verdinmi? eee hep bu yoldanmi gidiyorsun evet burasi benim yolumun ustu

      seklinde tesaduf yaratmak zordur panpa ben bunlsti yaziyorum ama am mupteladi biri degilim artik pek ugrasmiyorum sıkıldım.

      kizin tavirlari felanda onemli tabi bi anahtar vermekle tanisilmaz ki ?
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster