/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +5
    Bundan 2 sene önce eskidende husumetim bulunan elemanı, hıza gelip tekrardan aradım. Sağda solda böyle böyle diyormuşsun dedim ve bana küfürler yardırmaya başladı bende biraz sövdükten sonra x yerine gel ben 5 dkya ordayım dedim.
    Hızlı bir şekilde olay yerine gidiyordum ve son köşeyi döner dönmez karşıdan bunun geldiğini farkettim ama elinde birşey vardı. Uzak olduğundan pek betimleyemesemde bıçak sanmıştım. Bi anda montumun yakasını kaldırdım bunun üzerine hızla yürürken bi anda elindeki kuru soğanı bana doğru fırlattı. Bende ani bi reflexle elimi yakama atıp kafamı kapattım ve hafif paralel şekilde durdum. Bıçak sandığım için bi tarafımıza fazla hasar almayalım dedim.
    Tam kalkacakken omzuma bi tane tekme vurdu ve kalkıp hemen iki üç tane yapıştırdım zaten o arada esnaflar araya girdi. Olayı kapattıktan sonra bana ne fırlattığına baktım ve o an istemsiz şekilde gülmem geldi.
    Bi insan neden kuru soğan fırlatır. Taşı anlarım, bıçağıda fırlatanı gördüm onuda anlarımda kuru soğan nedir be. Manavdan alsa yine eyvallah. Gelirken yolda bulmuş, çürük bi soğandı.
    ···
   tümünü göster