/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    -1
    arkadaşının kafası iyiymiş kanka o zaman peygamber niye kılıçla yaymış dinini amk? bıraksaymış karışmasaymış kimsenin inancına. islamın sınırları bellidir kendi kafana göre yorumlayamazsın yorumlarsan dinden çıkarsın.ya inanırsın ya inanmazsın bu kadar basittir.
    ···
    1. 1.
      0
      asıl dini sorgulamazsan dinden çıkarsın. Allah Kuran'da bu düşünenler için bir öğüttür,bir ibrettir ifadelerini çok sıklıkla kullanarak zaten düşünmenin ve sorgulamanın önemine vurgu yapıyor
      ···
      1. 1.
        0
        senin dediğin sorgulamak olmuyor tasdik etmek oluyor.sen düşünüp evet bu ayet mantıklı dersen herhangi bir sıkıntı yok zaten.ama bu ayet mantıksız veya çelişkili diyemezsin dersen dinden çıkarsın.ben hem yaparım hem dinden çıkmam diyorsan da seninki yeni bir din oluyor panpa. millet hadisleri bile sorgulamıyor acaba günaha mı girerim diye.. neyse gene de bildiğini yap kardeşim nasıl rahat ediyorsan öyle yap öyle yaşa.
        ···
      2. 2.
        0
        Değerli kardeşim,

        Milletin ne yaptığı değil Allah'ın ne istediği beni bağlar. Allah sorgula dediyse buna kim karışabilir?Ben bazı ayetleri sorguladım ve hatta bazıları içinde içime kurt düştü.Ama bilimsel olarak çok şükür cevabını buldum ve imanım kuvvetlendi. insanlar Kuran'ı sorgulayıp araştırırlarsa imanları dahada kuvvetlenir kardeşim.
        ···
      3. 3.
        0
        sorgulamak denmıyor dıyor.
        sorgulayıp beyınını kullananlar ıse dınsız oluyor ve gercegı fark edıyor
        sızın diyişinizle şirke girişiyor :D
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      tamtersıne olursa?
      ···
   tümünü göster